Intervenție a pompierilor la Maieru, pentru a stinge un incendiu care a cuprins o anexă gospodărească

 -  - 


Un incendiu a izbucnit miercuri seara într-o gospodărie din localitatea Maieru, pompierii fiind solicitați să intervină pentru a stinge focul.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, focul a izbucnit într-o anexă a gospodăriei, iar prima intervenție a fost asigurată de pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Maieru.

La fața locului au mai fost direcționate două echipaje de pompieri au autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Incendiul a fost lichidat in limitele găsite datorită intervenției prompte a pompierilor voluntari din localitate care au localizat focarele. Împreună cu pompierii militari de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi au lichidat incendiul care se manifesta pe o suprafață de circa 60 mp din acoperișul anexei gospodărești în care era amplasată centrala termică. A fost salvată o parte din anexa (aproximativ 40 mp)”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

După ce au stins incendiul, pompierii au stabilit că acesta a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de fum neprotejat termic față de materiale care se pot aprinde ușor (combustibile), grinzi de lemn.

 

Vizualizări 81 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.