Axina Ruști – frumoasa europeană! Șefa clinicii ALTEO se destănuie! Despre cum îmbină viața de familie cu succesul în afaceri!

 -  -  524695Axina Ruști are 43 de ani, a absolvit Universitatea de Vest, Facultatea de Științe Economice ca să-i fie alături soțului care avea firmă din 1993. Și-a dat seama pe parcurs că profilul ecoomic nu e ceea ce-și dorește și a decis să se implice în afacere, pe partea medicală. Fiind absolventă a Școlii Sanitare post-Liceale, Axina s-a adaptat imediat. În primă fază a realizat un mic laborator unde făcea partea de analize, iar doctorul Ruști făcea tratamentele. Asta s-a întâmplat timp de 10 ani. După ce a acumulat experiență, Axina a urmat un curs de estetică în Ploiești… cu un medic venit din Italia. Soțul i-a fost alături și după un curs de 6 luni, Axina a devenit un nume cu greutate în cadrul companiei ALTEO.

 

ax4

ax 3ax3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum a început afacerea ALTEO… clinica de înfrumusețare luată ca reper în Bistrița!

Familia Ruști a început cu un cabinet la stadion, după care au cumpărat un spațiu pe Aleea Ghiocelului. Cu ambiții foarte mari, în urmă cu 6 ani  au cumpărat o clădire pe strada Lucian Blaga,  unde se află clinica ALTEO astăzi și oferă servicii de înfrumusețare la cele mai înalte standarde.

ALTEO se extinde. Vin încă 3 specialiști pentru servicii europene!

 

rusti 1

axxin 3

 

 

 

 

 

 

Medicina estetică este un domeniu care evoluează rapid iar Axina Ruști vrea mereu să fie în trend. Tehnologia și aparatele clinicii Alteo sunt foarte scumpe: un laser costă 30.000 de euro, ecograful costă 60.000 de euro, investiții care se realizează în timp, de echipe de profesioniști. După extindere, clinica Alteo va avea laborator clinic, medicină generală, imagistică, dermatologie și estetică dermatologică. Din echipa ALTEO fac parte 11 oameni, asistente și medici specialiști care oferă servicii de calitate pe piața de profil.

Sportul și alimentația sunt secretul frumuseții! Axina Ruști a făcut 10 ani de handbal!

Axina a născut la 23 de ani dar mereu a fost o persoană activă. La 6 luni după naștere a revenit în business alături de soțul ei și a încercat să îmbine viaa de familie cu cariera în afaceri. A practicat handbalul timp de 10 ani și susține că sportul a ajutat-o să fie disciplinată și ambițioasă. Chiar dacă a renunțat la sportul de performanță în urmă cu 20 de ani, Axina face sport de agrement, pentru a se menține… frumoasă. Are grijă de alimentație și duce o viață ordonată! Axina Ruști face sport de 3 ori pe săptămână, citește și participă cu soțul la congrese și la evenimente din domeniul medical. Împreună au reușit să aibă o afacere de referință în domeniul medical și al esteticii medicale.

ax34

ax45

ax67

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Axina are o fată de 20 de ani, studentă la Medicină: ” Sunt mândră de ea…. mi-a schimbat viața!”

Este mândră de fata ei care este studentă la Medicină în anul I. Oana Ruști e fata Axinei, are 20 de ani și se gândește să studieze dermatologie estetică și să-i calce pe urmele tatălui (min. 31.).

axina 7

oana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doctorul Ruști e omul din umbră: “M-a sprijinit enorm!”

Doctorul Ioan Ruști este managerul clinicii Alteo, medic generalist și omul din umbră… principalul spirjin pentru Axina Ruști. În interviul acordat lui Doris Moldovan, soția sa îi mulțumește pentru tot spijinul oferit de-a lungul anilor. Soțul are echipa lui cu care lucrează iar Axina coordonează partea de dermatologie, înfrumusețare și  estetică împreună cu o  echipă de medici-specialiști.

 

 

rusti 1

axina5

 

 

 

 

 

 

Femeia europeană, în viziunea Axinei! 

“NU cred că femeia din România este cu ceva mai prejos decât femeia din Uniunea Europeană. Femeia din România este puternică, harnică, ține o casă .. are timp și de ea. Este un lider dacă poate să facă toate chestile astea… Cred că D-zeu ne-a înzestrat cu o putere dacă putem face toate lucrurille astea. Cred că merităm să fim numite femei europene! “ (min 39.30). susține Axina Ruști.

Gala “Femeia Europeană” va avea loc în 9 mai, la Sala Polivalentă de la ora 17.00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. După cum anunța Doris Moldovan, cea de-a X-a ediție este și ultima pe care o va organiza deoarce liberala vrea să se axeze pe alte proiecte.

Citiți și: 
d2-Copy1-782x400

FOTO: Cine sunt cele 11 femei pe care le premiază Doris anul acesta… la ultima ediție a Galei “Femeia Europeană!” Holograf va cânta la Polivalentă!

52 notes
3820 views
bookmark icon

4 thoughts on “Axina Ruști – frumoasa europeană! Șefa clinicii ALTEO se destănuie! Despre cum îmbină viața de familie cu succesul în afaceri!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net