Interviu cu MILIONARUL misterios al Bistriței! Are sub 30 de ani, se dă cu un Lamborghini și conduce afaceri de succes!

 -  -  141861


Pe străzile Bistriței a apărut un Lamborghini Gallardo, o piesă care depășește suta de mii de euro. Tânărul misterios care poate fi văzut la volanul bestiei negre deține PAGU International, un business de familie moștenit de la tatăl său, fondatorul acestei companii.

???????????????????????????????Ciprian Pagu este cel mai râvnit MILIONAR al Bistriței. Tânărul locuiește în Germania de mai mulți ani, acolo unde familia sa deține un hotel, estimat la câteva milioane de euro.

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERACiprian își împarte viața între Germania și România și coordonează mai multe afaceri în ambele țări. Pasionat de muzică, acesta deține unul din cele mai tari studiouri de înregistrări din țară, aflat în sediul companiei Pagu de pe Calea Moldovei.

 

 

 

 

c9Tânărul milionar are o soră, Loredana, care este stewardesă (deși are destui bani cât să-i ajungă 7 vieți, adoră să călătorească în toată lumea, după cum susține Cipri). Mai are un frate pasionat de motociclete, care activează în modelling, foarte-bine cotat la concursurile de mister la care participă.

 

 

Tânăr, ambițios și educat în străinătate, Ciprian se profilează ca un bărbat de succes, râvnit de tinerele domnișoare. Un tip carismatic și deschis, cu viziuni occidentale, dar discret… doar că Lamorghini -ul Gallardo, cu un sunet teribil și design futurist a atras INSTANT atenția asupra sa.

c3MILIONARUL misterios a acordat un interviu pentru “Ziar de Bistrița” și a vorbit pentru prima dată despre proiectele sale de viitor.

Reporter: – Cum e să conduci un Lamborghini ca-n filme, așa de tânăr?

Cipri: – Senzațiile sunt unice, mașinile sunt pasiunea mea încă de mic… eu am condus un Porsche 911 Carrera și am vrut să sar la următorul model…

Reporter:– Preț de achiziție, performanțe, întreținere?

Cipri: – Prețul… hmmmm…. pot doar să spun că depășește 100.000 de euro, dar întreținerea e foarte scumpă: numai asigurarea mă costă 3.000 de euro pe an… 1.500 de euro am dat pe un schimb de ulei… totul e super-sofisticat la acest model. Ce să mai spun… Lambo consumă peste 20 de litri de benzină la 100 de km… am mers cu el cu 280 de Km/h pe autostradă, dar poate atinge 350 km/h!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReporter: – Are sens o astfel de mașină în Bistrița?

Cipri: – E pasiunea mea, dar NU o să îl țin prea mult în România, o să îl duc în Germania! Vă spun sincer că mi-e teamă să o las parcată sau decapotată, lumea e invidioasă și necivilizată. În Germania, e altfel, un alt nivel de educație!

Reporter: – În Bistrița mai sunt mașini scumpe: S-Klasse 65 AMG, (șeful de la Metropolis), CL 63 AMG (familia Logigan), două Porsche Pannamera (șefii de la Lutz Automobile și … Robert Automobile), SL 500 (soția lui Polo), BMW X 5, mai multe Porsche Cayenne… nu ar fi acest Lamborghini neapărat cea mai scumpă…

Cipri: – Nu e cea mai scumpă, dar e specială! E ieșită din tipare, e altcevba, un alt nivel. Eu am și un Mercedes S-Klasse, ultimul model… cred că a fost primul din Bistrița… și aia e bestială, e ceva de vis!

Reporter: – Și următorul model pe care o să îl cumpărați, care ar fi?

Cipri: – Mi-ar plăcea un Lamborghini Aventador cum are Cristiano Ronaldo…. trece de 200.000 de euro una second-hand, cred că aceea va fi următoarea…

Reporter: – Sunteți penticostal…. v-ați legat inima de avere, de bani, prin această mașină… aș putea crede, din exterior…

OLYMPUS DIGITAL CAMERACipri: – A, nuuuuu…. nicidecum… ce e a lui Dumnezeu rămâne deoparte. Faptele fiecăruia contează, până la urmă, pentru că viața pe pământ se duce repede… și cu toții ajungem la Judecată. Așa am învățat de la tatăl meu… Cred că NU mi-am legat sufletul de această mașină, e doar o pasiune.

Reporter: – Acest Lamborghini vă crește cota în ochii fetelor ?

Cipri: – A, nu … nicidecum nu mi-am dorit asta! V-am spus e o pasiune, eu nu frecventez cluburile… evit acest gen de activități, nu mi-am luat Lamborghini pentru cucerit fete!

Reporter: – Poate pentru soție, viitoarea soție… când va fi cazul!

Cipri: – Aia e altceva, cu totul altceva!

Reporter: – Cu siguranță sunteți invidiat de tinerii din comunitatea de penticostali, de cei care promovează o viață modestă… dar și de ceilalți tineri care NU-și permit o astfel de mașină

Cipri: – Mașinile sunt un hobby de-al meu, o pasiune… și eu muncesc până seara, practic am preluat afacerile tatălui meu, care a decedat acum doi ani. Eu am crescut în Germania și acolo este un cult al muncii… eu stau în firmă până seara târziu… pe invidioși niciodată NU o să îi mulțumească ceva… NU am fost în concediu anul trecut…și de multe ori NU am timp pentru mine, să fac ceea ce îmi place cu-adevărat. Eu văd tinerii care stau toată ziua la cafele și mă întreb ce vor face ei în viață… în România am auzit prima dată de cuvântul „combinații” pentru că NU știam ce înseamnă, apoi am înțeles mai multe… Tot ce vedeți aici e pe muncă cinstită și cu datorii zero către Stat.

Reporter: – Aveți și alte pasiuni?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Cipri: – Seara, mă retrag într-un studio de ultimă generație și vreau să fac muzică de calitate. Am investit peste 80.000 de euro în aparatură, chitare, microfoane, mixere… e la cel mai înalt nivel. Acolo mă relaxez, când creez muzică.

Reporter: – Pe ce gen ați vrea să creați muzică?

OLYMPUS DIGITAL CAMERACipri: – Mie îmi place Coldplay, U-2… british rock… ceva pe-acolo; asta cred că e muzică de calitate. Și aș vrea să export produsele muzicale către Europa, deoarece NU prea este piață pentru așa ceva în România… O să inaugurez și studioul, care e realizat cu specialiști veniți din Germania, are o acustică aproape de perfecțiune. Am amenajat și o sală de spectacole în acest sens… mă rog … în muzică mă regăsesc, de fapt… în creație muzicală… ascultați o piesă compusă de mine.

 

 

 

Reporter: – De unde această pasiune?

OLYMPUS DIGITAL CAMERACipri: – De la tatăl meu… el mi-a insuflat această dragoste. Până la vârsta mea am cântat în cor vreme de 3 ani, la clape și voce, dar cel mai mult îmi place să compun melodii… asta aș vrea să fac pe viitor, după ce îmi pun în ordine afacerile. Vreau să mă dedic muzicii și să promovez artiștii tineri… Muzica mă împlinește cel mai mult.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrietenul său Ionuț Sidor a confirmat că Cipri stă până noaptea târziu în studio și compune…

 

 

 

 

Tânărul milionar Ciprian Pagu deține:

OLYMPUS DIGITAL CAMERALamborghini Gallardo: –  performanțe motor V 10, 5.200 cmc, 513 C.P

– 0-100 km/h: 3.9 secunde.

Cost second-hand: 100.000 – 150.000 de euro, în funcție de anul de fabricație, opțiuni etc.

 

 

 

c11S-Klasse 2014 – prima mașină din Bistrița, achiziționată la scurtă vreme după lansarea modelului: prețul de achiziție depășește 100.000 de euro.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADupă ce va efectua lucrări de modernizare, în curând, Ciprian va inaugura hotelul PAGU din Bistrița. Familia acestuia coordonează o afacere asemănătoare în Germania (Wiesbaden) – un hotel estimat la câteva milioane de euro.

 

 

 

 

 

c5Studio cu echipamente de 80.000 de euro: dotări la cele mai înalte standarde Mai multe chitări nou-nouțe, iar vârful de lance este o chitară Gibson de 2.800 de euro.
– Tobe DW Colector
– Microfoane Neumann și Brauner, Mixer Analogic
– Amplificator Marshall din anii 70 – piesă de colecție cum au cei de la U-2

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMILIONARUL misterios are o serie de afaceri care îi asigură un venit constant și un standard de viață la care mulți NU îndrăznesc să viseze…  Cu toate că are lumea la picioare, Ciprian se regăsește doar în muzică și speră ca pe viitor să se dedice TOTAL pasiunii vieții sale.

14 notes
986 views
bookmark icon

13 thoughts on “Interviu cu MILIONARUL misterios al Bistriței! Are sub 30 de ani, se dă cu un Lamborghini și conduce afaceri de succes!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *