Ultimele noutati

INTERVIU “la cald” cu Ioan Turc! Ce zice despre candidatura de primar al Bistriței, dar și despre funcția de director la Registrul Comerțului, o funcție cu RISC maxim în lupta cu PSD-ul aflat la Guvernare!

Ioan Turc s-a declarat surprins de victoria sa în alegeri și susține că e gata să înfrunte gigantul PSD. În speech-ul de deschidere, Turc a anunțat că va candida pentru funcția de primar al Bistriței, dacă va avea sprijinul Organizației Municipale. L-a bătut pe Sighiartău la 15 voturi diferență, cu spijinul primarului din Chiochiș, care a anunțat de pe scenă că va merge cu Turc în turul final.

Re-amintim că Ioan Turc a anunțat acum 2 săptămâni că nici gând să intre în alegerile județene după ce a pierdut alegerile pe municipiu la doar 2 voturi, dar răz-gândirea i-a adus victoria.

 

 

Reporter: – Iată-vă câștigător la alegerile la județ, la circa o lună de când ați spus că NU veți candida…

Turc: – Am spus?

Reporter: – Că… “nici gând!”… Care este secretul acestei reveniri?

Turc: – După 10 ani de zile am re-câstigat președenția Partidului Național Liberal. Am câștigat președenția filialei județene în anul 2007 și iată că se fac 10 ani. Probabil că cifrele rotunde au ceva energie în ele.

Reporter: – Este dulce răzbunare, având în vedere că l-ați bătut pe Sighiartău acum, în turul II?

Turc: – Eu nu mă răzbun pe nimeni. Colegii mei au înțeles acest lucru. E vorba până la urmă de un anumit profil pe care oamenii îl vor. Vendetele, lucrăturile, acele calificative care NU-și au locul la adresa unui coleg, până la urmă creează efecte și oamenii se distanțează de un asemenea comportament. Cred că am fost corect cu colegii mei, cred că i-am respectat pe toți, cred că i-am ajutat pe toți în măsura în care s-a putut de fiecare dată când a fost cazul. Oamenii vor pe cineva dedicat, pe cineva cu care să țină într-adevăr pasul, cu care să facă într-adevăr echipă!

d1

d2

 

 

 

 

 

 

Reporter: – De pe scenă ați anunțat că veți candida pentru funcția de primar al Bistriței. NU a fost puțin forțată această decizie?

Turc: – De ce… pentru că trebuie să dăm curaj tuturor colegilor noștri. Până la urmă exemplul personal este cel care mobilizează, este cel care dă încredere.

Reporter: – Este blocată funcția de candidat de primar?

Turc: – NU este blocată, dacă rețineți am spus următorul lucru: “în situația în care mă veți investi astăzi cu încrederea d-voastră și mă voi bucura de susținerea Organizației Municipale, intenționez să-mi depun candidatura…”

Reporter: – Deci, mizați pe o reconciliere?

Turc: – NU sunt supărat pe nimeni!

Reporter: – Este o surpiză această victorie și pentru d-voastră?

Turc: – Da, este o surpriză! În mod evident!

Reporter: – Ați spus că veți face echipă cu dl Silași, cu dl. Sighiartău?

Turc: – Cu dl. Silași cu dl. Sighiartău… cu toți oamenii buni din partid. Trebuie să arătăm o altă față!

Reporter: – Sunteți pregătit de o luptă cu PSD-ul?

Turc: – Categoric, DA!

d6

d15

 

 

 

 

 

Reporter: – Din funcția de director la Registru’ veți demisiona, veți renunța?

Turc: – NU am motive să demisionez, este o funcție pe care am obținut-o prin concurs, așa sunt toți profesorii care fac politică, toți medicii care fac politică, orice om care are legătură cu zona publică ar trebui să se lase. NU! Legea spune clar cine are dreptul și cine NU are dreptul!

Reporter: – Este delicată această luptă directă cu PSD-ul, având în vedere că ei sunt la guvernare!

Turc: – E în logica lucrurilor! Sunt la guvernare, noi suntem în opoziție și încercăm să le arătăm oamenilor o altă față a politicii și vom reuși!

 

Ioan Turc a ieșit președintele filialei județene a PNL “la mustață”, la doar 15 voturi( dacă le mutăm dintr-o parte într-alta). Scor FINAL turul II – Ioan Turc: 204 voturi, Robert Sighiartău: 176 voturi.

Citiți și:

x47

Ioan Turc acum o lună, FIX după alegerile interne din PNL, la municipiu : ”Reporter: – La județ veți candida? Turc: – Sub nicio formă!
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita