Zona “peste Podul Budacului” a fost iarăși INUNDATĂ și ne amintește de cel mai bun primar din țară! “Fă, Bistrițo, aveai chef de niște inundații?”

 -  -  11109


Canalizarea pluvială “de peste Pod” dă bătăi de cap administrației Ovidiu Crețu, care NU a reușit în 8 ani să rezolve această problemă. De asemenea, șanțurile colectoare NU sunt curățate sau lipsesc pe alocuri, iar apa meteorică ce vine de pe Valea Budacului sau de pe Lempeșuri (străzile adiacente) intră direct pe carosabil și pe trotuare.

La fiecare ploaie torențială, echipajele I.S.U și angajații S.V.S.U sunt solicitați pentru a pompa apa din curțile oamenilor sau din beciuri.

 

 

Au DISTRUS strada nou-asfaltată pentru modernizări rețele, dar au OMIS canalizarea pluvială. Un FLEAC!

 

În 2014, la scurtă vreme după modernizare str. Mihai Viteazu a fost spartă pentru lucrări de extindere a rețelei de apă-canal prin master-planul implementat în județ.

p21

p21 (1)

 

 

 

 

 

 

 

Cu toate că strada a fost decopertată la acea vreme, canalizarea pluvială NU a fost corect-dimensionată și zona este în continuare inundată. Deși s-a aflat de mai multe ori pe agenda de lucru a primarului și a fost prinsă pe buget investiția s-a  realizat necorespunzător și astfel, străzile Mihai Viteazu și Tănase Tudoran sunt inundate la fiecare ploaie torențială.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ambele instituții  ignoră total aceste priorități și în ultimii 8 ani, lucrările la rețele s-au desfășurat haotic, cu străzi sparte și prost-refăcute sau cu zone inundate imediat după modernizare.

Fără un program corelat de extindere/modernizare rețele, canalizare pluvială, amenajare rigole, șanțuri colectoare și apoi asfaltare, tandemul Primăria Bistrița – Aquabis demonstrează lipsă de profesionalism și investițiile realizate în batjocură stârnesc reacția opiniei publice.

 

 

 

 

1 notes
234 views
bookmark icon

One thought on “Zona “peste Podul Budacului” a fost iarăși INUNDATĂ și ne amintește de cel mai bun primar din țară! “Fă, Bistrițo, aveai chef de niște inundații?”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *