Investiție de 500.000 de euro în modernizarea unei grădinițe din Sângeorz-Băi

 -  -  1021

Au fost recepționate lucrările de reabilitare și modernizare efectuate la Grădinița cu program normal din orașul Sângeorz-Băi, unitate de învățământ frecventată de 80 de copii, a anunțat primarul Traian Ogâgău.

S-a semnat procesul verbal de recepție a lucrărilor desfășurate la Grădinița cu program normal, cu 4 grupe, de pe strada Sălciilor, proiect finanțat de Ministerul Educației. Prin acest proiect s-a urmărit construirea unei noi clădiri destinată învățământului preșcolar, care vine atât cu condiții optime pentru supravegherea și îngrijirea copiilor preșcolari, cât și cu dotări corespunzătoare desfășurării activităților specifice, precum și cu amenajarea curții, asigurând spații de joacă pentru copii și spații verzi. Partea exterioară se va finaliza în perioada care urmează”, a declarat primarul Traian Ogâgău.

Grădinița cu program normal din Sâțngeorz-Băi asigură un număr de 80 locuri, fiind câte 20 de copii într-o grupă. Procesul educațional este asigurat de patru educatoare și două cadre auxiliare.

Întreaga investiție s-a ridicat la suma de aproximativ 500.000 euro.

0 notes
146 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *