Investiție de 6,2 milioane de lei pentru extinderea, modernizarea şi echiparea Liceului Tehnologic „Florian Porcius” din Rodna

 -  - 


Elevii care frecventează cursurile Liceului Tehnologic „Florian Porcius” din Rodna vor avea parte de condiții mult mai bune de studiu, unitatea de învățământ urmând să beneficieze de o finanțare de circa 6,2 milioane de lei pentru modernizare.

La data de 3 mai, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat 16 noi contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, în valoare totală nerambursabilă de 25.156.799,99 de lei.

Dintre acestea, nouă proiecte vizează modernizarea infrastructurii educaţionale şi sociale. Printre cele nouă proiecte se numără și o investiție care vizează județul Bistrița-Năsăud, mai exact Liceul Tehnologic ”Florian Porcius” din comuna Rodna. Această unitate de învățământ va beneficia de 6.294.984,46 lei pentru extinderea, modernizarea şi echiparea Şcolii profesionale „Florian Porcius”.

Alte șapte proiecte care vor fi finanțate la nivel național au ca obiectiv creșterea competitivității unor întreprinderi mici și mijlocii, prin achiziția de echipamente moderne și dezvoltarea activității.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.