Investiții MASIVE în aparatură medicală! Soluția lui Dan Barna pe domeniul Sănătății: implementarea Strategiei Naționale de Resurse Umane în Sănătate !

 -  -  918


Mii de tineri termină în fiecare an studiile în medicină. Și totuși suntem o țară care duce lipsă de medici. România este principalul rezervor de medici străini care practică în vestul Europei.

 

Mărirea salariilor a fost benefică, dar este departe de a fi suficientă. Ce să facă într-un spital din care lipsește aparatura cu care să-și facă treaba? Sondajele în rândul medicilor arată că principalul motiv de emigrare în ultimii ani este absența posibilităților de dezvoltare profesională și dotarea deficitară a spitalelor publice.

“Una dintre prioritățile mele ca Președinte al României va fi aprobarea și implementarea Strategiei Naționale de Resurse Umane în Sănătate, un plan de măsuri inteligente și concrete pentru una din cele mai importante și inteligente bresle ale României: medicii. “- a transmis Dan Barna, candidatul USR la funcția de președinte.

0 notes
43 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *