Ioan Oltean: ”Nu voi candida la nicio funcție la nivelul PNL. Vreau să rămân un simplu membru al acestui partid, un simplu spectator”

 -  -  11043


Fostul lider politic Ioan Oltean a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă susținută la Bistrița, că nu va candida pentru nicio funcţie în interiorul organizației județene a Partidului Național Liberal. Acesta susține că preferă să rămână un simplu membru de partid și un simplu spectator.

”Nu voi candida la nicio funcție la nivelul Partidului Național Liberal. Așa cum știți, vor fi alegeri la nivel de structuri locale și de structură județeană. Nu mă interesează funcția de președinte al organizației județene. Nu mă interesează nicio altă funcție aleasă în viitorul îndepărtat. Vreau doar să rămân un simplu membru al acestui partid, un simplu spectator, unul care care mai comentează. (…) Nu am tras niciun fel de sfori pe parcursul celor cinci ani în politică, nu m-am implicat în niciun fel în cei cinci ani în planul politicii judeţene şi, cu atât mai mult, în planul politicii naţionale şi nici nu am de gând să o fac. Cel puţin în momentul acest, planurile mele nu coincid cu planurile făcute de către colegii mei de partid sau din alte partide, pentru că nu vă ascund că s-au făcut destule oferte din partea altor partide politice. În momentul de față sunt şi voi rămâne un simplu membru al PNL”, a declarat Ioan Oltean.

Sursa citată a mai adăugat că nu intenționează să candideze pentru că nu vrea să încurce planurile tinerilor politicieni.

”Nu mai sunt compatibil cu vremurile. E o generaţie nouă de politicieni, tineri plini de elan, de cunoştinţe, altfel văd politica şi nu vreau să încurc lucrurile”, a menţionat Ioan Oltean.

În plus, fostul lider politic a subliniat că nici nu se va implica în alegerea președintelui PNL Bistrița-Năsăud.

1 notes
168 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *