Ioan Szabo nu mai e primar în comuna Șanț. A fost semnat ordinul de eliberare din funcție

 -  -  1924


Ioan Szabo a fost eliberat din funcția de primar al comunei Șanț, ordinul fiind emis la data de 20 ianuarie. Primar interimar va fi viceprimarul comunei, Anton Moisil, care va asigura buna funcționare a administrației locale până la alegerile locale din vara acestui an. Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, spune că nu vor fi organizate alegeri anticipate pentru desemnarea unui nou primar întrucât mai sunt doar 6 luni până la alegerile locale.

”Ordinul de eliberare din funcție a primarului comunei Șanț, Ioan Szabo, s-a dat. L-am dat pe data de 20 ianuarie 2020. Cu alte cuvinte, din data de 20 ianuarie, domnul Ioan Szabo nu mai este primar al comunei Șanț. Prerogativele nu le mai deține de la sfârșitul anului trecut. În locul său, primar interimar este viceprimarul Anton Moisil, care va asigura toate prerogativele funcției până la alegerile locale din acest an. Nu o să avem alegeri anticipate. Avem doar 6 luni de zile până la alegerile locale, deci lucrurile merg în continuare așa”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

Despre situația fostului primar Ioan Szabo, Ziar de Bistrița a mai scris:

Ioan Szabo își va pierde atribuțiile de primar și are BELELE mari! S-ar putea să ia INTERDICȚIE la alegerile din vară! Comuna Șanț (cu 10.000 de hectare de pădure) e o MIZĂ enormă, dacă Szabo e scos din schemă prin scandalul de Integritate! Ce zic specialiștii din Prefectură!

0 notes
1049 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *