Ioan Turc: Am discutat cu premierul Ludovic Orban despre procesul de dezvoltare și modernizare a Bistriței

 -  -  926Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, a purtat discuții cu prim-ministrul Ludovic Orban cu privire la procesul de dezvoltare și modernizare a Bistriței. (PE)

”În anul 2007, când Ludovic Orban era ministru al Transporturilor și eu viceprimar al Bistriței, am insistat și am găsit înțelegere pentru realizarea celei mai mari investiții din 1990 până în prezent, anume reabilitarea Drumului Național 17 și prin intravilanul municipiului nostru. Acum, centura Bistriței, amânată atâția ani, va fi tratată cu prioritate, în cadrul proiectului de drum expres Baia Mare – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava”, a spus Ioan Turc.

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS a adăugat că a mai discutat cu premierul și despre alte proiecte. Printre acestea se numără:

  • Construirea de parcări rezidențiale și nerezidențiale;
  • Realizarea unui complex modern cu creșă și grădiniță, prin Compania Națională de Investitii. La deplasarea prin Parcul municipal, i-am arătat premierului locul unde consider că este oportună această investiție (actuala grădiniță “Dumbrava Minunată”);
  • Reabilitarea stadionului municipal, tot prin Compania Națională de Investiții, după clarificarea situației juridice a acestuia.

”Bistrițenii merită un standard de viață similar cu cel oferit de orașele moderne din Ardeal”, a încheiat Ioan Turc.

Am discutat cu premierul Ludovic Orban, liderul Partidului Național Liberal, despre întregul proces de dezvoltare și modernizare a Bistriței.În anul 2007, când Ludovic Orban era ministru al Transporturilor și eu viceprimar al Bistriței, am insistat și am găsit înțelegere pentru realizarea celei mai mari investiții din 1990 până în prezent, anume reabilitarea Drumului Național 17 și prin intravilanul municipiului nostru. Acum, centura Bistriței, amânată atâția ani, va fi tratată cu prioritate, în cadrul proiectului de drum expres Baia Mare – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava.Dintre proiectele discutate cu primul ministru mai pot enumera:- Construirea de parcări rezidențiale și nerezidențiale;- Realizarea unui complex modern cu creșă și grădiniță, prin Compania Națională de Investitii. La deplasarea prin Parcul municipal, i-am arătat premierului locul unde consider că este oportună această investiție (actuala grădiniță “Dumbrava Minunată”);- Reabilitarea stadionului municipal, tot prin Compania Națională de Investiții, după clarificarea situației juridice a acestuia.Bistrițenii merită un standard de viață similar cu cel oferit de orașele moderne din Ardeal.#SePoate și la Bistrița!

Publicată de Ioan Turc pe Luni, 7 septembrie 2020
0 notes
51 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net