Ioan Turc: ”Categoric voi candida pentru un nou mandat de președinte al PNL Bistrița-Năsăud”

 -  -  1125


Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, este hotărât să intre în bătălia internă pentru un nou mandat la șefia organizației județene.

”Categoric voi intra în lupta pentru un nou mandat de președinte al PNL Bistrița-Năsăud. În urma alegerilor din 2017, eu am preluat această filială într-o stare pe care o cunoaștem cu toții. Astăzi, filiala județeană este cu un istoric recent cât se poate de onorant. (…) Dacă ne uităm la aspectul demografic, cea mai mare parte a oamenilor din județul Bistrița-Năsăud locuiesc în unități administrativ-teritoriale conduse de către PNL. E un lucru pe care nimeni nu poate să îl conteste, la fel cum nimeni nu poate contesta faptul că, de două ori consecutiv, am obținut locul 3 la nivel național, am obținut un loc 9 național cât se poate de onorant, iar alegerile locale au dat satisfacție PNL. Eu îmi doresc să ridic nivelul PNL. Ceea ce am obținut până acum trebuie consolidat. În viziunea mea, la alegerile din 2024, PNL trebuie să se detașeze, să obțină primul loc și chiar mai mult decât a obținut în 2020”, a declarat Ioan Turc într-un interviu acordat jurnalistului Nelu Boldea de la N1 TV.

În privința posibililor contracandidați, liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud a precizat că nimeni nu și-a manifestat deocamdată intenția de a candida, dar i-a încurajat pe colegii de partid să intre în lupta internă pentru șefia organizației județene.

Nu am niciun fel de problemă și îi încurajez pe colegii mei care doresc să participe la competiția internă, să o facă. Eu sunt un om cu un profil profund democratic, un om care nu mă tem de competiție și îi aștept cu mult fairplay să intre în arenă. (…) Îmi respect absolut toți colegii. (…) Cei care doresc să candideze, să o facă. Fiecare om își gestionează proiectul de carieră cum consideră mai potrivit. Eu nu inhib candidatura nimănui și nu mi-e frică de competiții. Sunt mai pregătit ca niciodată să intru în competiție cu oricare dintre colegii mei”, a adăugat sursa citată.

În plus, Ioan Turc a adăugat că nu are niciun fel de emoție în ceea ce privește competiția internă din PNL Bistrița-Năsăud.

”O spun cât se poate de clar: din punct de vedere politic, eu sunt cât se poate de relaxat. Nu am niciun fel de emoție în ceea ce privește competiția internă din partid”, a mai declarat Turc.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud a subliniat că, în prezent, în interiorul organizației județene nu există tensiuni, dar a admis că există ”o anumită mișcare” generată de apropierea alegerilor interne.

0 notes
250 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *