Ioan Turc, despre auditul ce va fi efectuat la Primăria Bistrița: ”Vom verifica modul în care angajații au performat la locul de muncă!

 -  -  21182


Primăria municipiului Bistrița a lansat procedura de achiziție publică a serviciilor de analiză-diagnostic a activității în perioada 2019-2020, cu privire la sectorul economic şi operaţional, resurse umane şi juridic, a anunțat primarul Ioan Turc.

”O parte importantă a programului de guvernare locală pe care l-am anunțat înainte de preluarea mandatului de edil se referea la necesitatea unui audit extern la Primăria Bistrița, prin analiza structurii organizatorice, a veniturilor și cheltuielilor, cu identificarea punctelor slabe și reconfigurarea unor direcții sau servicii. De ieri, în secțiunea Achiziții publice a website-ului municipalității sunt disponibile documentele referitoare la derularea unor servicii de analiză-diagnostic a activității în perioada 2019-2020, cu privire la sectorul economic şi operaţional, resurse umane şi juridic. Vom verifica modul în care angajații au performat la locul de muncă și vom avea în vedere modalități de eficientizare a activității în slujba cetățeanului. Deocamdată, pot fi consultate caietul de sarcini și solicitarea ofertei de preț. Totul transparent!”, a spus Ioan Turc.

Valoarea estimată a acestor servicii este de circa 67.000 lei fără TVA, iar termenul limită de depunere a ofertelor de preț este 12 ianuarie.

2 notes
307 views
bookmark icon

2 thoughts on “Ioan Turc, despre auditul ce va fi efectuat la Primăria Bistrița: ”Vom verifica modul în care angajații au performat la locul de muncă!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *