Ioan Turc: Două investiții pentru a crește atractivitatea Pădurii Schullerwald

 -  -  943

Atractivitatea Pădurii Schullerwald poate fi crescută prin cel puțin două investiții, spune Ioan Turc – candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la un mandat de primar al municipiului Bistrița. (PE)

Pădurea Schullerwald este unul dintre locurile în care bistrițenii se relaxează, prin activități diverse în aer liber. Cred că atractivitatea zonei poate fi crescută prin cel puțin două investiții: montarea unei suprafețe elastice de tartan pe aleea din pădure pentru activități sportive și schimbarea celor două suprafețe sintetice ale terenurilor”, este de părere Ioan Turc.

Investiții pentru Pădurea Schullerwald

Pădurea Schullerwald este unul dintre locurile în care bistrițenii se relaxează, prin activități diverse în aer liber.Cred că atractivitatea zonei poate fi crescută prin cel puțin două investiții: montarea unei suprafețe elastice de tartan pe aleea din pădure pentru activități sportive și schimbarea celor două suprafețe sintetice ale terenurilor.Și la Bistrița #SePoate!

Publicată de Ioan Turc pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

În plus, candidatul PNL-USR-PLUS critică faptul că în Bistrița, deși sunt mulți iubitori de animale, nu există niciun parc tematic destinat acestora. Astfel, Ioan Turc susține că ”într-un termen scurt, vom identifica locații potrivite și le vom amenaja, la fel ca în toate orașele civilizate”.

Spațiu pentru iubitorii de animale

În Bistrița, sunt mulți iubitori de animale, dar nu avem niciun parc tematic. Într-un termen scurt, vom identifica locații potrivite și le vom amenaja, la fel ca în toate orașele civilizate.

Publicată de Ioan Turc pe Vineri, 18 septembrie 2020
0 notes
68 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *