Ioan Turc exclude posibilitatea formării unor alianțe în plan local cu PSD, dar ia în calcul USR-PLUS și PMP pentru crearea unor majorități

 -  -  1378Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, recent ales în funcția de primar al municipiului Bistrița, s-a aflat astăzi la București, unde a luat parte la ședința Biroului Politic Național al PNL. Cu această ocazie, liderul liberalilor bistrițeni a purtat discuții și cu premierul Ludovic Orban, o primă concluzie a acestor discuții fiind aceea că PNL nu ia în calcul posibilitatea formării unor alianțe cu PSD în plan județean.

Am participat astăzi, la București, la ședința Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal, în cadrul căreia au fost analizate rezultatele obținute în alegerile locale. La propunerea președintelui PNL, Ludovic Orban, a fost luată în unanimitate decizia de a nu se face la nivel local niciun fel de alianță cu PSD. În ceea ce privește județul Bistrița-Năsăud, vom constitui majorități cu aliatul USR-PLUS, dar intenționăm să negociem și cu PMP și Partidul Verde, plecând de la premisa că și aceste formațiuni își doresc, alături de liberali, o schimbare totală a felului în care se face administrație publică”, a declarat Ioan Turc.

Reamintim că și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a anunțat că liberalii nu vor face alianțe cu PSD nici la nivel central și nici în plan local.

0 notes
503 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net