Ioan Turc: ”Iluminatul public înregistrează iar sincope la Bistrița”

 -  -  1080


Noul primar al Bistriței, Ioan Turc, a constatat că sistemul de iluminat public înregistrează sincope în municipiu, astfel că a anunțat că intenționează să caute soluții pentru remedierea acestor deficiențe.

”Iluminatul public înregistrează iar sincope la Bistrița, în această seară fiind rândul Bulevardului Independenței și străzilor Împăratul Traian, Nicolae Bălcescu, Solomon Haliță, Octavian Goga. Poliția Locală a luat legătura imediat cu firma din Târgoviște care ar trebui să asigure buna funcționare a iluminatului public, conform înțelegerii cu vechii edili ai municipiului. Deocamdată, se lucrează la remedierea defecțiunii, dar, fiindcă numărul unor astfel de întreruperi ale iluminatului stradal a crescut, voi avea în vedere și alte variante de rezolvare a situației”, a scris, duminică seara, Ioan Turc pe Facebook.

Reamintim că Primăria Bistrița derulează un proiect în valoare de circa 4 milioane de euro, care prevede că pe un număr de 36 de străzi se vor executa lucrări de modernizare a sistemului de iluminat public.

Unul dintre obiectivele proiectului este de a reduce costurile cu iluminatul public.

Fostul primar al municipiului, Ovidiu Crețu, afirma că Primăria Bistrița plătește în fiecate an circa 425.000 de euro pentru asigurarea iluminatului public.

0 notes
205 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *