Cartierul Ispirescu, focar de infecție pentru locuitori! Ioan Turc promite curățenie GENERALĂ în toate cartierele, imediat după alegeri!

 -  -  11025Ioan Turc e candidatul de primar din partea Alianței PNL – USR – PLUS și a-nceput să-și prezinte programul, în vizitele sale prin cartierele Bistriței. În cartierul Ispirescu, Ioan Turc a discutat cu mai mulți locuitori, care s-au declarat revoltați de modul în care administrația PSD gestionează proiectele de salubritate.

Focar de infecție în zona Spitalului Județean!

“În întâlnirile pe care le am cu cetățenii Bistriței, am ajuns și pe Aleea Basmului. Locatarii blocului din imediata vecinătate a Spitalului Județean trăiesc aici în condiții inacceptabile, cu o mizerie cruntă pe care le-o oferă curtea instituției: un adevărat focar de infecție! În zonă au apărut și mulți șobolani, iar Aleea Basmului a ajuns să fie numită și Aleea Pisicilor, oamenii mizând pe micile feline pentru capturarea rozătoarelor ce pot transmite boli infecțioase.

Am fost invitat de un locatar pentru a face fotografii din apartamentul dânsului, priveliștea fiind elocventă pentru indolența celor care ar trebui să păstreze curățenia și igiena în arealul unui spital județean.” – a postat Ioan Turc.

Ioan Turc promite curățenie GENERALĂ, după alegeri!

“După alegeri, vom identifica toate perimetrele insalubre și focarele de infecție din municipiu, iar, până la sfârșitul anului, vom face curățenie, firma de salubrizare Supercom urmând a fi pusă la treabă cu adevărat. În fond, multe inconveniente de acest gen nu ar exista dacă fiecare instituție și-ar face ordine în incinta proprie, fiind și acesta un aspect al mult clamatei competențe manageriale.” – a postat Ioan Turc.

1 notes
150 views
bookmark icon

One thought on “Cartierul Ispirescu, focar de infecție pentru locuitori! Ioan Turc promite curățenie GENERALĂ în toate cartierele, imediat după alegeri!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *