Ioan Turc jocă TARE și promite o super-sală de teatru, pe Bulevard, în locul Cinema-ului 23 August! Sursa de finanțare: bugetul local!

Primarul Ioan Turc lansează noi promisiuni și zice că va realiza o super-sală de spectacole, pe Bulevard. Cinema-ul se va numi OMNIA, va avea 300 de locuri și acustică modernă. Practic, clădirea va deveni Sala de Spectacole a Teatrului Municipal.

“Când dumneavoastră veți vedea conceptul, viitorul Teatru Municipal, veți fi uimiți ce poate să iasă din acea clădire, cum poate fi pusă în valoare, cum poate să creeze din tot acel habitat o stare de bine. Până la urmă, oamenii fug de improvizație oamenii se țin jigniți de improvizație… decât să acceseze la un proiect provincial mai bine renunță sau merg la Cluj, merg la București merg în altă parte. Tot ceea ce vom face vom face cu  profesionalism, să dăm acel sentiment al lucrului bine făcut. “ – a declarat primarul Ioan Turc.

Clădirea 23 August este o ruină și inițial, administrația Turc a dorit realizarea unei parcări, dar pe parcurs s-a sucit și a comandat un video de prezentare cu viitorul obiectiv.

După cum declară primarul, investiția va fi realizată din bugetul local și procedural, urmează realizarea studiului de fezabilitate și aprobarea indicatorilor tehnico-economici. Ulterior, va demara licitația pentru proiectare și execuție, cel mai probabil pe bugetul anului viitor.

One comment

  1. Trebuie explicat tot timpul cum s-a pastrat acea cladire pe mai departe iar meritul este al bistritenilor care isi iubesc orasul si au trimis petitia Primariei. Nu uitati si de Lucian Petras, sufletul acestei actiuni. Fiti corecti si aratati lucrurile asa cum trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *