Din Bistrita

Ioan Turc: ”Mai aproape de puntea nouă din zona Tudor Vladimirescu!”

 -  - 


Lucrările de refacere a punții peste râul Bistrița din zona străzii Tudor Vladimirescu avansează, spune primarul Ioan Turc.

Edilul Bistriței a efectuat o vizită pe șantier și la sediul fabricii unde se confecționează elementele metalice din care va fi construită noua pasarelă.

”Mai aproape de puntea nouă din zona Tudor Vladimirescu! În acest moment, pe malul stâng al râului Bistrița se lucrează la culee (montare armătură și cofrare). Totodată, azi am vizitat fabrica unde sunt aproape finalizate elementele metalice ale punții, iar săptămâna viitoare va începe asamblarea efectivă în proximitatea locației. Acest obiectiv este realizat din fonduri guvernamentale și aduce o soluție nouă de acces într-o zonă intens circulată înspre Serviciul de Ambulanță, o secție reabilitată a Spitalului Județean și imobilele cetățenilor care locuiesc pe Valea Ghinzii. Apreciez ritmul bun de lucru al executantului “Îndemânarea Prodcom”, cu care colaborăm excelent și pentru reabilitarea străzii Tărpiului!”, a transmis Ioan Turc. 

Obiectivul de investiții „Refacere punte pietonală pe strada Tudor Vladimirescu – inclusiv refacere pile transversale din beton” este finanțat din fonduri guvernamentale cu suma de 1.915.000 lei, restul până la valoarea totală a investiției, de 2.357.514,99 lei cu TVA, reprezentând contribuția din bugetul local.

197 views
bookmark icon

One thought on “Ioan Turc: ”Mai aproape de puntea nouă din zona Tudor Vladimirescu!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.