Ioan Turc, mesaj pentru angajații din Primăria Bistrița: ”Oamenii harnici, pricepuți și determinați vor fi partenerii mei. Pentru restul, găsim soluții”

 -  -  11655


Noul primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, care va fi învestit în funcție în scurt timp, începe deja să se implice în viața comunității și să găsească soluții la problemele cu care cetățenii orașului se confruntă și în rezolvarea cărora contează pe sprijinul angajaților Primăriei Bistrița. Cei care vor fi ”harnici, pricepuți și determinați” vor putea fi partenerii noului primar, în vreme ce pentru ceilalți se vor găsi soluții, avertizează Ioan Turc.

”Ieri am fost sesizat de către un părinte că la Liceul de Muzică este foarte frig în clase. Cu toate că nu sunt încă învestit ca edil, am luat legătura cu cineva din Primăria municipiului și am înțeles că problema era birocratico-tehnică: cineva trebuia să pună în funcțiune instalația de încălzire. Prin urmare, am solicitat rezolvarea ei de urgență și s-a putut. Tot ieri am aflat că și la Generală 1, Generală 4 și Generală 5 sunt probleme cu încălzirea claselor. La Generală 5, în această dimineață sistemul de încălzire a funcționat pe modul manual”, a precizat Ioan Turc.

Astăzi, noul primar a efectuat vizite în școlile din oraș în care i-au fost semnalate probleme, pentru a se asigura că acestea și-au găsit rezolvare.

Azi am mers în toate aceste școli și am măsurat temperatura. La Liceul de Muzică este bine: față de 16 grade ieri, astăzi sunt circa 22 de grade. La Generală 5, tot față de 16 grade ieri, astăzi sunt între 19 și 21. Mai complicată este situația la Generală 1 și la Generală 4. Mâine dimineață, voi avea întâlniri la Primărie cu constructorii implicați și cu reprezentanți ai Delgaz, pentru a găsi de urgență soluții”, a mai precizat noul primar.

În urma acestor situații, Ioan Turc a transmis un mesaj către angajații din Primăria Bistrița: ”Îi informez pe colegii din Primărie că toți oamenii harnici, pricepuți și determinați vor fi partenerii mei. Pentru restul, găsim soluții”.

De asemenea, Ioan Turc a anunțat că joi, 22 octombrie, de la ora 14.00, va participa la ceremonia de depunere a jurământului de către consilierii municipali și va depune și el jurământul de credință, conform legii.

1 notes
780 views
bookmark icon

One thought on “Ioan Turc, mesaj pentru angajații din Primăria Bistrița: ”Oamenii harnici, pricepuți și determinați vor fi partenerii mei. Pentru restul, găsim soluții”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *