Primarul Ioan Turc oprește lucrările la Aquapark, după ce administrația PSD a-nceput proiectul de propagandă, fără 90% din finanțare! “E o gaură neagră! Nu avem puterea financiară să finalizăm acest lucru!” Ce soluție propune!

 -  -  41611


După 12 ani de promisiuni, Primăria Bistrița (coordonată de PSD acum câteva luni) a demarat lucrările de execuție la Aqualand, fix în campania electorală! Investiția e estimată la peste 35 de milioane de lei (peste 7 milioane de euro) și prevede amenajarea unui Complex Sportiv Acvatic în municipiul Bistrița.

La această oră se lucrează la parcul acvatic Aqualand, dar lipsește 90% din finanțare! Primăria Bistrița a alocat 10% din suma totală, ca să se laude în campanie! Ar mai trebui peste 30 de MILIOANE de lei, o sumă enormă, greu de suportat din bugetul local.

MIS Grup a prins contractul și a demarat lucrările! Cu cele 3 MILIOANE de lei, compania a amenajat un drum de piatră și un platou pe care se va amplasa Complexul Acvatic!

 Aquapark-ul din Wonderland a fost promis de administrația PSD încă de-acum 12 ani. Într-un final, au alocat 10% din finanțare (3 MILIOANE de lei) și au schimbat denumirea acestui proiect în Complex Sportiv Acvatic.

Ioan Turc  SISTEAZĂ lucrările: “E o gaură neagră!” Primarul vrea să transfere obiectivul către Compania Națională de Investiții!

“Să ataci Aquapark-ul, care face vreo 40 de MILIOANE de lei, din buget local, scoțând în mod propagandistic 3 milioane de lei din bugetul local…. să începi să scurmi, știind ca și primar care este nivelul de suportabilitate a bugetului Primăriei Bistrița…. de asemenea mi se pare o greșeală fundamentală.

La fel ca și pârtia de schi, poriectul cu Aquapark-ul, în forma în care a fost început de către administrația PSD este o gaură neagră. Voi încerca să transfer acest proiect din portofoliul Primăriei în portofoliul Companiei Naționale de Investiții. Sper să reușesc acest lucru! Nu avem puterea financiară să finalizăm acest  lucru! – a declarat Ioan Turc, în platoul Bistrițeanul.ro

                  

4 notes
736 views
bookmark icon

One thought on “Primarul Ioan Turc oprește lucrările la Aquapark, după ce administrația PSD a-nceput proiectul de propagandă, fără 90% din finanțare! “E o gaură neagră! Nu avem puterea financiară să finalizăm acest lucru!” Ce soluție propune!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *