Ioan Turc (PNL): ”Ce s-a întâmplat în ultimele luni în partidul nostru reprezintă un Stalingrad politic”

 -  -  51057


Ce s-a întâmplat în ultimele luni în Partidul Național Liberal reprezintă un Stalingrad politic”, este de părere președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud spune că partidul a pierdut încrederea românilor, a simpatizanților și a membrilor de partid.

”Ce s-a întâmplat în ultimele luni în partidul nostru reprezintă un Stalingrad politic. Într-o foarte scurtă perioadă, s-a pierdut încrederea românilor, a simpatizanților și a membrilor de partid. Avem nevoie ca de aer de o clarificare internă, cu tot ceea ce ea presupune. E deja prea mult!”, a scris pe Facebook Ioan Turc.

O reacție în urma ultimelor decizii ale PNL a avut și liberalul Sorin Hognogi.

ALOOO! Florin Cîtu, Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu, Lucian Bode, Gheorghe Flutur, Emil Boc, Ilie Bolojan, Robert Sighiartău etc. Ce facem, rămânem și de această dată la guvernare doar de dragul de a avea prim’ministru din partea PNL? Doar pentru a fi responsabili de tot ceea ce se întâmplă in această perioadă? Fără Ministerul Finanțelor, fără Ministerul Transporturilor, fără Ministerul Dezvoltării, fără Fonduri Europene… nu era mai bine în opoziție atunci? Rămânem la guvernare doar de dragul președintelui Iohannis? Și pentru a pierde capital electoral? Care oricum a scăzut drastic! Chiar nu mai este nimeni care să gândească la vârful PNL? Voi vă gândiți că in 2024 trebuie să facem campanie electorală? Ce le vom spune cetățenilor? Că am fost la guvernare dar responsabil e PSD si UDMR de tot ceea ce se întâmplă, că doar ei dețin ministerele care ar trebui să aducă dezvoltare si bunăstare românilor si României? Faceți bine și mai consultați-vă și cu noi, cei de la firul ierbii că noi ne întâlnim în fiecare zi cu cetățeanul simplu. Si nu cred că ați vrea să auziți ce mesaje spun să vă transmitem!”, a scris pe Facebook Sorin Hognogi.

La nivel național, în cursul zilei de duminică urmează să se finalizeze negocierile dintre PNL, PSD și UDMR cu privire la programul de guvernare.

Luni, preşedintele Klaus Iohannis va avea consultări cu partidele şi formaţiunile parlamentare, în vederea desemnării candidatului la funcţia de prim-ministru.

5 notes
182 views
bookmark icon

3 thoughts on “Ioan Turc (PNL): ”Ce s-a întâmplat în ultimele luni în partidul nostru reprezintă un Stalingrad politic”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *