Ioan Turc: ”PNL și PSD sunt partide aflate în competiție și așa va rămâne”

PNL și PSD sunt partide aflate în competiție și așa vor fi și în viitor, spune președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc. Însă, în opinia liderului liberalilor bistrițeni, această competiție ”trebuie dusă cu bun simț, bazată pe argumente și exclusiv prin metode legale”. 

PNL și PSD sunt partide aflate astăzi la guvernare. Într-o perioadă complicată, cu o criză energetică fără precedent care aduce cu sine și alte crize conexe, avem obligația și misiunea grea de a trece țara prin iarnă. Avem obligația de a colabora instituțional, la nivel județean, la nivel local. Desigur, suntem partide aflate în competiție și așa va rămâne, este în legea firii, a naturii politice. Atâta timp cât sistemul democratic bazat pe mai multe partide va exista în România, PNL și PSD vor fi partide aflate în competiție, dar această competiție trebuie dusă cu bun simț, bazată pe argumente și exclusiv prin metode legale”, a spus Ioan Turc, care a participat, sâmbătă, la conferința județeană de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud.

Sursa citată a vorbit și despre colaborarea din plan local dintre PNL și PSD.

”Din punct de vedere instituțional, am răspuns întotdeauna solicitărilor făcute îndeosebi de către Consiliul Județean pe proiecte de interes comun și acest lucru nu se va schimba. Campania electorală durează 30 de zile pentru mine. Odată ce s-a terminat campania electorală, muncim”, a adăugat liderul PNL Bistrița-Năsăud.

În discursul său, Ioan Turc a făcut referire și la municipiului Bistrița.

Bistrița este un oraș care se dezvoltă. Avem multe șantiere, anul viitor vom deschide alte șantiere, peste doi ani și mai multe șantiere. Dezideratul dezvoltării orașului nu mai este amânat. El se întâmplă și, într-un termen de 3 ani, orașul va arăta cu totul și cu totul diferit. Știu că se trăiește astăzi destul de greu în Bistrița, știu că traficul este infernal, mai ales la anumite ore, știu că este praf, dar e prețul pe care trebuie să îl plătim pentru ca Bistrița să devină unul dintre cele mai frumoase orașe din România, o casă bună pentru toți. (…) Ne vom vedea visul cu ochii”, a mai completat Turc.

One comment

  1. prof.+Florin+I.+Bojor

    PSD și PNL sunt FSN. Noapte bună PNL Bistrița-Năsăud!