Ioan Turc: Prin accesarea fondurilor structurale, trebuie creat un centru pentru susținerea antreprenorilor și a tinerilor cu inițiative

 -  -  915

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, propune amenajarea unui centru pentru antreprenori și tineri cu inițiative. (PE)

”Bistrița are mulți tineri creativi cu competențe în proiectare, însă nu are și modalitățile de valorificare a ideilor acestora. Astfel, prin accesarea fondurilor structurale, trebuie creat un centru în care să fie asigurate spații și dotări necesare pentru susținerea antreprenorilor și tinerilor cu inițiative. Aceștia vor putea lansa start-up-uri, dar și să beneficieze de ateliere pentru testarea și prototiparea noilor tehnologii și licențe software.În felul acesta, vom reuși să atragem diferite fonduri pentru lansarea unor afaceri inițiate de către tineri. Și la Bistrița se poate să susținem tinerii cu inițiativă!”, a precizat Ioan Turc.

Centru pentru susținerea antreprenorilor și tinerilor cu inițiative

Bistrița are mulți tineri creativi cu competențe în proiectare, însă nu are și modalitățile de valorificare a ideilor acestora. Astfel, prin accesarea fondurilor structurale, trebuie creat un centru în care să fie asigurate spații și dotări necesare pentru susținerea antreprenorilor și tinerilor cu inițiative. Aceștia vor putea lansa start-up-uri, dar și să beneficieze de ateliere pentru testarea și prototiparea noilor tehnologii și licențe software.În felul acesta, vom reuși să atragem diferite fonduri pentru lansarea unor afaceri inițiate de către tineri.Și la Bistrița #SePoate să susținem tinerii cu inițiativă!

Publicată de Ioan Turc pe Luni, 14 septembrie 2020
0 notes
40 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *