FOTO: Ioan Turc, IMPRESIONAT de muncitorii din fabricile bistrițene: “Pentru toți acești oameni, harnici și adevărați, România va merge cu siguranță înainte!”

Candidat pentru funcția de senator din partea P.N.L, Ioan Turc a vizitat câteva fabrici din Bistrița și a purtat câteva discuții cu muncitorii prezenți. Liberalul a fost impresionat de intâlnire și consideră această ieșire electorală o mică victorie.

r1

r4

 

 

 

 

r5

 

r9

 

 

 

 

 

 

 

 

“Dragi prieteni, da! Astăzi am câștigat! Am reușit alături de colegii mei să vizitez 3 dintre fabricile importante ale orașului Bistrița: Rcb Electro, Elcom Cablaje și Comelf! Și da, am câștigat cu adevarat! Am avut șansa să discut cu sute de oameni muncitori, sinceri, care nu se dau în vânt după demogogia și discursurile false ale majorității politicienilor, care se trezesc în fiecare zi cu determinare și merg la fabrică pentru a munci corect, pentru a acționa și pentru a construi o viață reală mai bună pentru copii lor. Și m-am bucurat pentru fiecare cuvânt și încurajare, pentru fiecare îndemn și sfat pe care l-am primit.

Le mulțumesc bistrițenilor adevărați pentru că ma primesc cu brațele deschise și ma copleșesc cu căldura și sinceritatea lor. Pentru toți acești oameni, harnici și adevărați, România va merge cu siguranță înainte!” a postat Turc.

 

r6

r3

 

 

 

 

 

 

r66

r77

 

 

 

 

 

 

 

GoldPlast si NicMar Danci merg înainte alături de întreagul oraș Bistrița! Mă simt mândru ca sunt bistrițean! Avem oameni harnici și dedicați, avem antreprenori îndrazneți și consecvenți ce parcă depașesc dimensiunile politice ale guvernărilor, oamenii aceștia își stăpânesc bine meseriile și nu se tem să muncească. Vă felicit sincer și vă mulțumesc!” a transmis Ioan Turc pe pagina de facebook.

Președinte al Organizației Municipale a P.N.L, Ioan Turc este candidat pentru Senatul României, pe primul loc din listă.

Citiți și:

c1-copyINTERVIU: Ioan Turc e sigur că P.N.L intră la Guvernare, alături de Cioloș prim-ministru! Vrea proiecte pentru TOȚI primarii din județ!

https://www.ziardebistrita.ro/sfatul-lui-turc-spre-judet/

 Caricatură

Ziar de Bistrita