Ioan Turc propune crearea unui centru de calificare în meserii

 -  -  1911

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, propune înființarea unui centru de calificare în meserii, astfel încât județul să beneficieze de muncitori calificați. (PE)

”Nu este o surpriză că foarte multe afaceri lucrative suferă pe plan local din cauza lipsei forței de muncă specializate. În domenii precum prelucrări mecanice, tâmplărie și alte servicii în construcții, avem lipsuri care afectează dezvoltarea economică. În acest scop, cu ajutorul agenților economici, Primăria va reabilita spații dezafectate, pentru crearea unui centru de calificare în meserii, înscrierea fiind valabilă pentru orice cetățean”, a precizat Ioan Turc.

Centru de calificare în meserii

Nu este o surpriză că foarte multe afaceri lucrative suferă pe plan local din cauza lipsei forței de muncă specializate.În domenii precum prelucrări mecanice, tâmplărie și alte servicii în construcții, avem lipsuri care afectează dezvoltarea economică.În acest scop, cu ajutorul agenților economici, Primăria va reabilita spații dezafectate, pentru crearea unui centru de calificare în meserii, înscrierea fiind valabilă pentru orice cetățean.Și la Bistrița #SePoate!

Publicată de Ioan Turc pe Luni, 14 septembrie 2020
1 notes
36 views
bookmark icon

One thought on “Ioan Turc propune crearea unui centru de calificare în meserii

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *