Ioan Turc propune susținerea antreprenoriatului social

 -  -  1927Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, propune susținerea antreprenoriatului social pentru sprijinirea comunității.

”Bistrița are multe familii care se luptă cu problemele materiale și, totuși, aceste situații au fost ignorate de actuala administrație. Într-un oraș modern și dezvoltat, Primăria se implică activ în dezvoltarea și susținerea inițiativelor antreprenoriale cu caracter social, precum fabrici și cooperative sociale care să ofere locuri de muncă, pentru că și oamenii din această categorie merită să trăiască demn în comunitatea bistrițeană. Totodată, există o mulțime de proiecte fezabile pentru îmbunătățirea calității vieții, cum ar fi locuințele sociale accesibile sub aspect financiar și decente raportat la calitatea locuirii. Și la Bistrița se poate să susținem antreprenoriatul social și să implicăm în derularea proiectelor de acest tip întreaga comunitate”, a spus Ioan Turc.

Susținerea antreprenoriatului social

Bistrița are multe familii care se luptă cu problemele materiale și, totuși, aceste situații au fost ignorate de actuala administrație.Într-un oraș modern și dezvoltat, Primăria se implică activ în dezvoltarea și susținerea inițiativelor antreprenoriale cu caracter social, precum fabrici și cooperative sociale care să ofere locuri de muncă, pentru că și oamenii din această categorie merită să trăiască demn în comunitatea bistrițeană.Totodată, există o mulțime de proiecte fezabile pentru îmbunătățirea calității vieții, cum ar fi locuințele sociale accesibile sub aspect financiar și decente raportat la calitatea locuirii.Și la Bistrița #SePoate să susținem antreprenoriatul social și să implicăm în derularea proiectelor de acest tip întreaga comunitate.

Publicată de Ioan Turc pe Marţi, 22 septembrie 2020
1 notes
52 views
bookmark icon

One thought on “Ioan Turc propune susținerea antreprenoriatului social

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net