Ioan Turc: Reabilitarea Liceului de Servicii Bistrița se derulează fără probleme

 -  -  991


Reabilitarea Liceului Tehnologic de Servicii Bistrița se derulează fără probleme, spune primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, care adaugă că lucrările avansează de la o zi la alta.

”Construcția P+2E cu funcțiune de școală fusese ridicată în anii ’70, imobilul fiind înscris în domeniul public al municipiului, dar, având în vedere gradul avansat de uzură fizică şi morală a clădirii, cu dotări învechite, școala funcționa în condiţii de confort limitat şi cu un consum energetic ridicat”, a precizat primarul Ioan Turc.

Executantul Record SRL a început lucrările la finalul lunii iunie 2021, fiind prevăzute modernizarea și dotarea spațiilor la standarde europene (inclusiv ventilație cu recuperare de căldură), dar și mărirea suprafeței desfășurate de la 1245 la 1979,76 mp.

Valoarea totală a contractului este de 6.806.338,71 lei cu TVA, termenul de execuție fiind de 12 luni.

”Cererea pentru specializările Liceului de Servicii este în continuă creștere, fapt care justifică extinderea sălilor de curs și amenajarea de laboratoare, pentru un nivel superior al activității didactice”, a mai adăugat Ioan Turc.

0 notes
116 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *