Ioan Turc: ”Relația cu Robert Sighiartău este una cât se poate alcalină”

 -  -  21109


Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a declarat că relația sa cu secretarul general al formațiunii politice, deputatul Robert Sighiartău, este una ”alcalină”, ”de colegialitate normală în interiorul unui partid”.

”Relația cu Robert Sighiartău este o relaţie cât se poate de alcalină, de colegialitate normală în interiorul unui partid. Eu recunosc tuturor colegilor mei dreptul fundamental de a decide individual. Nu am avut niciodată reacţii de ostilitate în raport cu colegii care au avut alte opţiuni, nici în perioada în care am fost președinte al partidului, nici înainte și nici de acum înainte. Cred că se observă, şi nu vreau să intru în detalii, faptul că oameni care s-au poziţionat chiar în interiorul partidului pe poziţii nu întotdeauna similare cu ale mele sunt oameni din proximitatea mea politică în momentul de față”, a declarat Ioan Turc.

Reamintim că, la începutul acestui an, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a cerut demisia lui Ludovic Orban de la şefia partidului, subliniind că liberalii au nevoie de un lider care să negocieze şi să fie om de echipă.

Pe de altă parte, conducerea PNL Bistrița-Năsăud a anunțat susținerea lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al PNL.

2 notes
234 views
bookmark icon

2 thoughts on “Ioan Turc: ”Relația cu Robert Sighiartău este una cât se poate alcalină”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *