Ioan Turc s-a întâlnit cu locuitorii din Ghinda, zonă IGNORATĂ de administrația PSD! Probleme MARI în cartier, cu străzi neasfaltate, lipsă bază sportivă, lipsă capelă și multe altele!

 -  -  995


Ioan Turc e candidatul de primar din partea Alianței PNL – USR – PLUS! În campania electorală, Ioan Turc vizitează cartierele din municipiu și identifică principalele probleme cu care se confruntă locuitorii și propune soluții de viitor!

“M-am reîntâlnit cu bistrițenii din cartierul Ghinda, una dintre zonele mereu neglijate de Primăria municipiului.

Problemele celor care locuiesc aici sunt nenumărate. Mai întâi, podul care asigură accesul înspre pășunea comunală, cimitir și 20 de case este distrus. Administrația PSD asigurase în repetate rânduri că podul va fi reabilitat, dar totul a rămas la stadiul de promisiune.

O mare parte a străzilor din Ghinda sunt neasfaltate și fără șanțuri de gardă amenajate corespunzător. Nu există un sistem de preluare a apelor pluviale care să protejeze proprietățile oamenilor.

Căminul cultural este în paragină, la fel și baza sportivă – practic, un rât cu două porți atârnând. Pe de altă parte, comunitatea de aici ar avea nevoie și de o capelă, investiție iarăși promisă de actualii edili, dar nerealizată.” – a postat Ioan Turc.

Ioan Turc promite un cartier de vis, la Ghinda!

“Cu o administrație PNL-USR-PLUS, și cartierul Ghinda va intra într-un amplu proces de urbanizare, toate neajunsurile enumerate mai sus fiind pe un calendar al priorităților. În plus, prin Administrația Națională “Apele Române”, cursul pârâului Ghinda va fi amenajat pe 11 km, studiul de fezabilitate și proiectul tehnic având în vedere toate standardele de calitate în materie.” – a completat Ioan Turc.

Citiți și:

0 notes
120 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *