Ioan Turc: Soluții pentru dezvoltarea cartierului Independenței

 -  -  1932


Dezvoltarea cartierului Independenței din municipiul Bistrița este unul dintre obiectivele candidatului Alianței PNL-USR-PLUS la conducerea Primăriei Bistrița, Ioan Turc. (PE)

În primă fază, liberal Ioan Turc propune modernizarea zonei în care funcționează Piața Independenței Nord.

”Am mers și în Piața Independenței Nord, unde m-am întâlnit cu puținii comercianți de legume-fructe, fiindu-le unic cumpărător înainte de lăsarea serii. Din păcate, întreaga zonă este în paragină, împrejmuită cu niște grilaje de parcă ar fi perimetru de detenție. Am vorbit și cu oamenii care locuiesc în blocurile vecine și i-am asigurat că vom oferi un aspect civilizat acestui spațiu părăsit, unde numai comerț agroalimentar nu se poate face. Vom muta mesele pe locul în care se află acum o hidoasă fântână arteziană dezafectată, iar unde e actuala piață vom amenaja un părculeț modern”, spune Ioan Turc.

De asemenea, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS a prezentat cetățenilor cu care s-a întâlnit pe parcursul vizitei în zona Independenței și soluțiile pe care le propune pentru dezvoltarea acestui cartier.

”Pe traseu am purtat discuții și cu concetățeni de pe străzile Împăratul Traian și Panait Cerna (zona Sens), cărora le-am expus soluțiile pentru dezvoltarea întregului cartier Independenței, pe modelul orașelor cu administrație liberală care au creat mici oaze de verdeață cu aparate fitness și facilități smart (prize USB și pentru trotinete sau biciclete electrice, Wi-Fi, stâlpi de iluminat cu LED etc.)”, a completat Ioan Turc.

1 notes
57 views
bookmark icon

One thought on “Ioan Turc: Soluții pentru dezvoltarea cartierului Independenței

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *