Ioan Turc: Stadionul Municipal nu trebuie demolat așa cum spunea vicele Niculae

 -  -  2959Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, este de părere că Stadionul Jean Pădureanu din Parcul Municipal nu trebuie demolat, ci administrația locală trebuie să îl cumpere și să îl reabiliteze.

Cu toții știm că orașul nostru are nevoie de un stadion modern, pentru evenimente sportive, culturale și artistice. Stadionul Municipal nu trebuie demolat așa cum spunea vicele Niculae.Angajamentul meu este că administrația Alianței PNL-USR-PLUS îl va răscumpăra, îl va moderniza prin Compania Națională de Investiții și îl va reda bistrițenilor.Și la Bistrița se poate!”, a precizat Ioan Turc.

Stadionul Municipal

Cu toții știm că orașul nostru are nevoie de un stadion modern, pentru evenimente sportive, culturale și artistice.Stadionul Municipal nu trebuie demolat așa cum spunea vicele Niculae.Angajamentul meu este că administrația Alianței PNL-USR-PLUS îl va răscumpăra, îl va moderniza prin Compania Națională de Investiții și îl va reda bistrițenilor.Și la Bistrița #SePoate!

Publicată de Ioan Turc pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

În plus, Ioan Turc spune că Bistrița ar fi trebuit să aibă până acum zecid e kilometri de piste de biciclete, însă abia acum, după 12 ani de administrație PSD, a fost amenajat primul kilometru.

”Una dintre promisiunile administrației PSD, prin vocea viceprimarului Cristian Niculae, a fost reprezentată de asfaltarea a 30 de kilometri de piste pentru cicliști.La final de mandat? Cu chiu cu vai a început asfaltarea primului kilometru, în august 2020. Îmi dau cuvântul bistrițenilor că administrația Alianței PNL-USR-PLUS va amenaja, CU ADEVĂRAT, zeci de kilometri de piste pentru biciclete.Și la Bistrița se poate!”, a adăugat Ioan Turc.

Una dintre promisiunile administrației PSD, prin vocea viceprimarului Cristian Niculae, a fost reprezentată de asfaltarea a 30 de kilometri de piste pentru cicliști.La final de mandat? Cu chiu cu vai a început asfaltarea primului kilometru, în august 2020.Îmi dau cuvântul bistrițenilor că administrația Alianței PNL-USR-PLUS va amenaja, CU ADEVĂRAT, zeci de kilometri de piste pentru biciclete.Și la Bistrița #SePoate!

Publicată de Ioan Turc pe Duminică, 20 septembrie 2020
2 notes
84 views
bookmark icon

2 thoughts on “Ioan Turc: Stadionul Municipal nu trebuie demolat așa cum spunea vicele Niculae

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net