Ioan Turc: Timp de 12 ani, administrația PSD a produs fân în Parcul Industrial de la Sărata

 -  -  11060


Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, consideră că Parcul Industrial de la Sărata trebuie revitalizat, precizând că, în ultimii 12 ani, administrația PSD nu a fost în stare să dezvolte acest parc.

Parcul industrial de la Sărata a constituit un obiectiv de investiții pe care l-am inițiat pe vremea când eram viceprimar al Bistriței. Ce a făcut administrația PSD timp de 12 ani cu potențialul acestei zone? Fân. Asta se produce astăzi în parcul industrial. Prosperitatea comunităților locale depinde într-o bună măsură de dezvoltarea parcurilor industriale, lucru evidențiat în numeroase zone din Ardeal. Parcul industrial de la Sărata trebuie revitalizat, iar acest lucru se poate face prin redimensionarea rețelei de unități și prin angajarea unei echipe de management și marketing performante”, a spus Ioan Turc.

Liberalul are și o soluție pentru problema forței de muncă.

”În ceea ce privește problema forței de muncă, aceasta poate fi rezolvată prin asigurarea mijloacelor de mobilitate a angajaților din arealul geografic polarizat de municipiul Bistrița.O cale ferată renovată și un tren de mare viteză între Bistrița și Cluj-Napoca reprezintă două puncte înscrise deja în proiectul de modernizare a căilor ferate anunțat de Guvern. Acestea vor atrage considerabil mai mulți antreprenori să vină spre noi.După 12 ani de produs doar fân și promisiuni, arătăm că și la Bistrița se poate”, a adăugat Ioan Turc.

Parcul Industrial de la Sărata

Parcul industrial de la Sărata a constituit un obiectiv de investiții pe care l-am inițiat pe vremea când eram viceprimar al Bistriței.Ce a făcut administrația PSD timp de 12 ani cu potențialul acestei zone? Fân. Asta se produce astăzi în parcul industrial.Prosperitatea comunităților locale depinde într-o bună măsură de dezvoltarea parcurilor industriale, lucru evidențiat în numeroase zone din Ardeal.Parcul industrial de la Sărata trebuie revitalizat, iar acest lucru se poate face prin redimensionarea rețelei de unități și prin angajarea unei echipe de management și marketing performante.În ceea ce privește problema forței de muncă, aceasta poate fi rezolvată prin asigurarea mijloacelor de mobilitate a angajaților din arealul geografic polarizat de municipiul Bistrița.O cale ferată renovată și un tren de mare viteză între Bistrița și Cluj-Napoca reprezintă două puncte înscrise deja în proiectul de modernizare a căilor ferate anunțat de Guvern. Acestea vor atrage considerabil mai mulți antreprenori să vină spre noi.După 12 ani de produs doar fân și promisiuni, arătăm că și la Bistrița #SePoate!

Publicată de Ioan Turc pe Duminică, 13 septembrie 2020
1 notes
185 views
bookmark icon

One thought on “Ioan Turc: Timp de 12 ani, administrația PSD a produs fân în Parcul Industrial de la Sărata

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *