Ioan Turc: Voi introduce un interval orar extins pentru serviciile municipalității ce presupun contact cu publicul

 -  -  900

Pentru a evita aglomerația de la unele servicii din cadrul Primăriei Bistrița, candidatul PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului, Ioan Turc, propune prelungirea programului de lucru în cadrul acestor servicii problematice. (PE)

Ioan Turc spune că un exemplu în acest sens este Direcția Municipală de Servicii Sociale, unde cetățenii stau la cozi ore în șir.

Mai mulți bistrițeni s-au arătat deranjați de felul în care pot să-și rezolve problemele la sediul Direcției de Servicii Sociale a Primăriei Bistrița, fapt reflectat și în presa locală. Deoarece instituția are un program restrâns de relații cu publicul, se creează o aglomerație nefirească la intrarea în sediu, cu atât mai mult cu cât există încă stare de alertă, iar distanțarea socială e importantă. Le reamintesc concitadinilor mei că, după 27 septembrie, voi introduce un interval orar extins pentru serviciile municipalității ce presupun contact cu publicul. Prin urmare, și la Direcția pentru Servicii Sociale din Primăria Bistrița programul de lucru va fi în două schimburi, între orele 07.00 și 19.00, astfel fiind rezolvată situația neplăcută din prezent. Nu e deloc normal să avem contribuabili stând la coadă pe trotuare încercând să ajungă la Primărie!”, a declarat Ioan Turc.

0 notes
25 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *