Ioan Turc: Vom conserva istoria orașului nostru și îi vom construi identitatea care îl reprezintă cu adevărat

 -  -  920

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, consideră că identitatea orașului este dată, astăzi, de nenumărate ”kitsch-uri numite statui”, însă, dacă va obține un mandat de primar, dă asigurări că va schimba acest lucru și va construi o identitate care să reprezinte cu adevărat orașul. (PE)

Deși orașul nostru are o istorie bogată și a fost de-a lungul secolelor poarta de graniță dintre Est și Vest, este reprezentat astăzi de kitsch-uri, statui inestetice cu struți și mere. Imaginea atribuită Bistriței de către administrația actuală este nemeritată. Printr-un concurs de idei, vom conserva istoria orașului nostru și îi vom construi identitatea care îl reprezintă cu adevărat. Se poate să lăsăm struții și merele în urmă și să ne ocupăm de rezolvarea adevăratelor probleme, cu soluții viabile. Dacă vă place această inițiativă, care se regăsește și în programul meu electoral, duminică, 27 septembrie, votați-mă pentru a o putea pune în practică”, a spus Ioan Turc.

Reabilitarea identității Bistriței

Deși orașul nostru are o istorie bogată și a fost de-a lungul secolelor poarta de graniță dintre Est și Vest, este reprezentat astăzi de kitsch-uri, statui inestetice cu struți și mere. Imaginea atribuită Bistriței de către administrația actuală este nemeritată. Printr-un concurs de idei, vom conserva istoria orașului nostru și îi vom construi identitatea care îl reprezintă cu adevărat. #SePoate să lăsăm struții și merele în urmă și să ne ocupăm de rezolvarea adevăratelor probleme, cu soluții viabile. Dacă vă place această inițiativă, care se regăsește și în programul meu electoral, duminică, 27 septembrie, votați-mă pentru a o putea pune în practică.

Publicată de Ioan Turc pe Marţi, 22 septembrie 2020

De asemenea, Ioan Turc a constatat că Bistrița se confruntă și cu o problemă cauzată de indiferență, anume iluminatul public.

”Pe strada Compozitorilor, situația nu este diferită. Este de neimaginat că nu s-a dorit implementarea unui proiect la scară largă, deși toate orașele moderne adoptă soluții economice bazate pe LED-uri. Vă asigur că iluminatul public va fi una dintre prioritățile Primăriei dacă aceasta va fi condusă de Alianța PNL-USR-PLUS. Și la Bistrița se poate să mergem în siguranță noaptea, pe străzi luminate. Dacă vă place această inițiativă, care se regăsește și în programul meu electoral, duminică, 27 septembrie, votați-mă pentru a o putea pune în practică”, a adăugat Ioan Turc.

Iluminatul public- o prioritate pentru Alianța PNL-USR-PLUS

Bistrița se confruntă cu o problemă cauzată de indiferență, anume iluminatul public. Pe strada Compozitorilor, situația nu este diferită.Este de neimaginat că nu s-a dorit implementarea unui proiect la scară largă, deși toate orașele moderne adoptă soluții economice bazate pe LED-uri. Vă asigur că iluminatul public va fi una dintre prioritățile Primăriei dacă aceasta va fi condusă de Alianța PNL-USR-PLUS. Și la Bistrița #SePoate să mergem în siguranță noaptea, pe străzi luminate. Dacă vă place această inițiativă, care se regăsește și în programul meu electoral, duminică, 27 septembrie, votați-mă pentru a o putea pune în practică.

Publicată de Ioan Turc pe Marţi, 22 septembrie 2020
0 notes
45 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *