Ioan Turc vrea o Alianță a partidelor anti-PSD! Zice că cel mai bun în sondaje poate fi candidatul de primar, NU-i musai să fie din PNL!

 -  -  18817


Președintele PNL Ioan Turc a susținut o conferință de presă în care a amintit despre o URGENTĂ unire a forțelor de drepta, în perioada imediat-următare. Ioan Turc a spus că-i cheamă la negocieri pe toți liderii altor partide, ca împreună să formeze o Alianță anti-PSD pentru alegerile ce urmează: prezidențiale, locale și parlamentare.

 

În interiorul PNL s-au anunțat mai multe candidaturi la Primăria Bistrița: Ioan Turc, Sorin Hangan și Diana Morar și deocamdată nicinul nu a fost desemnat ca și candidat! Liberalii au probleme la mobilizare în alegeri, după ce 2 primari ( Hognogi din Spermezeu și Silași din Chiochiș) au anunțat că NU se implică la europarlamentare, iar consilierul local Filip Moisil a trecut la pro-Romania.

Ce zice Turc despre Unirea Dreptei alături de un candidat din afara PNL!

Reporter: – Ați fi de acord să vă uniți împotriva unui lider din alt partid, de exemplu?

Turc: – Dacă stă mai bine într-un sondaj de opinie, da!

Reporter: – Decât?

Turc: – Decât oricine altcineva, discutăm despre cel mai bine plasat!

O primă întrunire pentru o unire a dreptei au avut loc la sediu PMP, în luna august, când deputatul Ionuț Simionca a discutat cu principalii reprezentanți ai opoziției (USR, PNL,PER, Societatea Civilă) pentru blocarea proiectului de modernizare a Pieței Centrale, proiect care implica defrișări masive și diminuarea spațiului verde.

Subiectul unirii forțelor de dreapta revine în atenția publică, în preajma alegerilor europarlamentare și negovieri concrete vor avea loc abia după alegeri, când partidele vor putea negocia pe baza scorului din alegeri!

18 bookmark
0 notes
542 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.