Ionel Burduhos și Antonia Peica, nuntă de poveste cu 600 de invitați!

Ionel Burduhos s-a căsătorit cu aleasa inimii: Antonia Peica. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste specială și în acest weekend și-au unit destinele.

 

Nunta superbă a vut loc la Restaurantul Divina Events din Mijlocenii Bârgăului. La eveniment a fost prezentă lumea bună: o serie de sportivi, oameni de afaceri, politicieni, prieteni și colaboratori ai celor doi.

Cununia religioasă a fost oficiată la Biserica Sfinții Trei Ierarhi, de pe Odobescu.
Deputatul Bogdan și Oana Ivan i-au fost nași de cununie alături de încă o pereche de nași: Ovidiu și Oana Moldovan.

Arhimandritul Nectarie Clinci, starețul Mănăstirii Sihăstria Putnei a fost prezent în deschiderea petrecerii, alături de mai mulți călugări și au oficiat rugăciunile de binecuvântare.

Peste 600 de persoane le-au fost alături la nunta de poveste!

Mireasa Antonia a ales o ținută de prințesă, o rochie clasică, crem cu broderie și strasuri. Buchetul special, cu bujori albi și diadema i-au completat look-ul special. Ionel Burduhos a preferat un costum negru, clasic, cu papion și astfel, ținutele s-au asortat perefect!

 

Atmosfera a fost de vis, o petrecere exclusivistă într-o locație specială. Distracția a durat până dimineața, cu o serie de surprize plăcute: muzică live, mâncăruri alese și focuri de artificii.

Celor 2 miri superbi, Redacția Ziar de Bistrița le urează: „Casă de Piatră !”

„Vă fie viața numai Lumină,

Ca în Lumină să dăinuiți!

Pentru credință și mântuire,

La Mulți Ani să trăiți!”