Ionuț Simionca a fost LĂUDAT pentru activitatea sa pe județ: “Face o treabă excelentă” – a spus Robert Turcescu

 -  -  91374Deputatul Ionuț Simionca este MONITORIZAT de la București pentru activitatea politică din teritoriu! La conferința de presă, Robert Turcescu l-a lăudat pe Simionca pentru modul în care se implică în activitățile de partid.

“Atât la Bistrița cât și în celelalte județe ale țării, activitatea noastră este pornită puternic… Ionuț face o treabă excelentă aici. Am citit presa locală… vă mulțumim tuturor pentru că, cu ajutorul presei locale aflăm și ce face Ionuț aici. Sunteți ochiul și urechile noastre, ale celor care vrem să vedem cum se desfășoară activitatea lui aici, la Bistrița și face o treabă foarte bună!

Suntem angrenați în ceea ce înseamnă competiția de strângerea de semnături și îi rog pe bistrițeni și în numele lui Ionuț și în numele Partidului Mișcarea Populară, să ne dea o mână de ajutor pentru că NU vor avea dezamăgiri în ce privește lista de candidați a Partidului Mișcarea Populară. Și suntem parte din acest proiect de urgență națională, de înlocuire a analfabeților din fruntea țării cu o coaliție puternică, cu un Guvern puternic care să aducă în poziție de autoritate guvernamentală niște oameni pregătiți să facă față unor astfel de funcții. Și vă rog să mă credeți că oricând, în partidul Mișcarea Populară am putea pune în orice poziții de administrare publică, la nivel central. oameni mult mai competenți decât Viorica, Orlando, Daea, Cuc și alte persoaje din această categorie.” – a spus Robert Turcescu.

Aflat la primul mandat, Ionuț Simionca are o activitate puternică pe județ, a inițiat mai multe legi și se bucură de o relație apropiată cu presa locală. Este un parlamentar activ și punctează constant în spațiul public prin diferite acțiuni de imagine sau prin inițiative legislative, prezentate la conferințele de presă. 

9 bookmark
1 notes
99 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca a fost LĂUDAT pentru activitatea sa pe județ: “Face o treabă excelentă” – a spus Robert Turcescu

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.