Ionuț Simionca a stat de vorbă cu bistrițenii din Unirea. Ce nemulțumiri au aceștia și ce își doresc de la viitoarea administrație locală

 -  -  2955


Candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, a ajuns și în cartierul Unirea și a discutat cu bistrițenii care locuiesc în această zonă, cetățeni care au o serie de nemulțumiri legate de modul cum au fost tratați de administrația locală. (PE)

M-am întâlnit cu locuitorii cartierului Unirea, strada Viile cu pomi care mi s-au plâns de aceleași probleme ce caracterizează cartierele periferice ale municipiului Bistrița: străzi neasfaltate, absența apei potabile și a canalizării, lipsa creșelor. Bistrițenii au nevoie de un primar care să ofere condiții civilizate de viață în întreg orașul. Nu este permis să avem în municipiul Bistrița cetățeni de mâna a doua!”, a spus Ionuț Simionca.

Candidatul PMP este convins că lucrurile se pot schimba din 27 septembrie.

”Am convingerea că, în 27 septembrie, bistrițenii tăcuți, care muncesc și își văd liniștiți de treburile lor, vor sancționa drastic la vot partidele tradiționale, PSD și PNL, pentru lipsa de legătură cu realitatea gri a vieții in cartierele de la periferia Bistriței”, a completat Simionca.

2 notes
80 views
bookmark icon

2 thoughts on “Ionuț Simionca a stat de vorbă cu bistrițenii din Unirea. Ce nemulțumiri au aceștia și ce își doresc de la viitoarea administrație locală

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *