Ionuț Simionca afirmă că pentru PSD, legile sunt „povești de babe bete!” Atac DIRECT spre Radu Moldovan!

 -  -  21686


Într-o declarație politică susținută de deputatul bistrițean Ionuț Simionca în Camera Deputaților, acesta i-a răspuns lui Radu Moldovan, președintele organizației Bistrița-Năsăud a PSD, care s-a referit la proiectul de lege privind execuția Autostrăzii Nordului ca fiind «povești de babe bete».

 

Simionca îl acuză pe Moldovan că prin această afirmație a jignit peste 3.000 de bistrițeni, cei care au semnat listele de susținere a construcție, pe cei 65 de deputați și senatori care susțin inițiativa sa, dar îl acuză și de sfidarea legilor și a autorității.

Pentru PSD, legile sunt „povești de babe bete”!

Publicată de Ionut Simionca pe Miercuri, 11 septembrie 2019

“În timp ce pentru noi, românii de rând, legile sunt sfinte și trebuie respectate întocmai, pentru actuala Putere legile nu sunt altceva decât «povești de babe bete». Prin declarația sa, președintele pesedist al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, i-a jignit nu doar pe cei 65 de parlamentari semnatari ai proiectului de lege, ci și pe cei peste 3.000 de bistrițeni care au semnat zilele trecute pentru susținerea acestei inițiative legislative”, a spus Ionuț Simionca.

Proiectul deputatului PMP dorește să determine guvernul, indiferent de cine va deține executivul în viitor, să realizeze această autostradă în patru ani, reducând astfel timpul necesar bistrițenilor pentru a ajunge în Nordul Moldovei sau în Ungaria, prin vama Petea.

Inițiatorul a descris în câteva cuvinte proiectul său: “Este vorba de inițiativa legislativă privind Autostrada Nordului, semnată de 65 de deputați și senatori din toate partidele politice, inclusiv din PSD, care a fost aprobată în luna martie în Senat. Dacă Autostrada Nordului va fi girată de lege, orice guvern va conduce România din 2020, indiferent de coloratura lui politică, trebuie să pună în practică acest proiect extrem de important pentru bistrițeni”.

„«Povești de babe bete» sunt, mai degrabă, minciunile PSD cu privire la performanțele administrației locale din Bistrița-Năsăud, condusă de PSD. După ce primarul pesedist al Bistriței a cheltuit peste 6,5 milioane de Euro pentru amenajarea unei pârtii de schi care a funcționat doar 14 zile iarna trecută, viceprimarul pesedist al Bistriței s-a remarcat de curând cu asfaltări făcute anapoda pe drumuri în care au apărut găuri la doar trei zile după finalizarea lucrării. După ce a anunțat demolarea Stadionului „Jean Pădureanu” din Bistrița, lăsat în izbeliște, președintele pesedist al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a cheltuit 13 miliarde de lei vechi din bani publici pentru reabilitarea Stadionului Central al Raionului Glodeni din R. Moldova”, a arătat Ionuț Simionca în declarația sa politică, evidențiind cele mai contestate și scumpe proiecte ale PSD în județul Bistrița-Năsăud.

Parlamentarul bistrițean i-a cerut președintelui organizației județene a PSD să arate cetățenilor că într-adevăr susține proiectul de construire a Autostrăzii Nordului și să le ceară tuturor deputaților din organizația sa să voteze în comisii și în plenul Camerei Deputaților pentru adoptarea legii pe care a inițiat-o:

“Domnule Radu Moldovan, oricât de mult ați încerca să denigrați o lege, nu vă mai crede nimeni. Prea mult timp le-ați servit bistrițenilor «povești de babe bete». Dacă totuși, în al doisprezecelea ceas, vreți să dovediți că susțineți Autostrada Nordului, asigurați-vă că toți parlamentarii PSD vor vota, în Camera Deputaților, această lege, atât de importantă pentru bistrițeni! Altfel veți rămâne în istoria județului ca un politician care a reușit să producă pentru Bistrița-Năsăud mai multe povești și promisiuni de babe bete decât proiecte concrete”. – a completat Simionca. 

2 notes
811 views
bookmark icon

2 thoughts on “Ionuț Simionca afirmă că pentru PSD, legile sunt „povești de babe bete!” Atac DIRECT spre Radu Moldovan!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *