Ionuț Simionca: ”Am votat pentru învestirea Guvernului Orban din responsabilitate față de bistrițeni și față de România!”

 -  -  11208


 

 

Plenul Parlamentului a votat, luni, învestirea Guvernului Ludovic Orban cu 240 voturi pentru. Printre parlamentarii care au votat în favoarea noului guvern s-a numărat și deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca. Acesta afirmă că a ales să voteze din două motive.

”În primul rând, pentru a pune capăt guvernării mincinoase și incompetente a PSD”, a spus deputatul Ionuț Simionca.

Cel de-al doilea motiv pentru care a ales să voteze în favoarea Guvernului Orban este legat de proiectul privind Autostrada Nordului.

”În al doilea rând, pentru că PNL a promis susținerea proiectului meu privind construirea Autostrăzii Nordului. Am avut nevoie de 3 ani să îi conving pe pesediști că bistrițenii au nevoie de Autostrada Nordului, care include și Centura Municipiului Bistrița, și s-au sucit chiar astăzi, în ziua votului de învestitură pentru un nou guvern. Dacă PSD ar fi vrut să facă această autostradă, în cei 7 ani de guvernare ar fi avut timp destul. Inițiativa mea legislativă pentru realizarea Autostrăzii Nordului a fost adoptată în martie de Senat și acum se află în dezbaterea comisiilor de specialitate din Camera Deputaților, așa că sper ca până la sfârșitul anului să avem o lege votată de toate partidele pentru construirea acestui obiectiv de investiții. Peste 32 de mii de locuitori ai județului Bistrița-Năsăud au semnat pentru susținerea proiectului meu de lege”, a spus Simionca. 

Reamintim că începând de luni, România are un nou guvern, unul liberal, condus de Ludovic Orban.

1 notes
333 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca: ”Am votat pentru învestirea Guvernului Orban din responsabilitate față de bistrițeni și față de România!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *