Ionuț Simionca: “Am votat pentru viitorul orașului nostru și pentru schimbarea în bine a Bistriței!”

 -  -  954Candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, a trecut deja pe la urne pentru a-și exercita dreptul la vot.

Astăzi am votat pentru viitorul orașului nostru și pentru schimbarea în bine a Bistriței.Știu că fiecare bistrițean își dorește o schimbare majoră în viața orașului și în politica locală, de aceea îi îndemn pe toți bistrițenii să iasă la vot și să oprească blocajul în care ne aflăm de 30 de ani. Să voteze pentru schimbarea pe care și-o doresc în viața lor și să o facă din convingerea că un gospodar la Primărie e cea mai bună soluție pentru care pot opta. În final, vreau să le transmit tuturor același lucru: Reușim împreună!

Publicată de Ionut Simionca pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

”Astăzi am votat pentru viitorul orașului nostru și pentru schimbarea în bine a Bistriței.

Știu că fiecare bistrițean își dorește o schimbare majoră în viața orașului și în politica locală, de aceea îi îndemn pe toți bistrițenii să iasă la vot și să oprească blocajul în care ne aflăm de 30 de ani.

Să voteze pentru schimbarea pe care și-o doresc în viața lor și să o facă din convingerea că un gospodar la Primărie e cea mai bună soluție pentru care pot opta. În final, vreau să le transmit tuturor același lucru: Reușim împreună!”, a transmis Ionuț Simionca.

0 notes
79 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *