Ionuț Simionca dă BASTÂRCI PNL-ului, pentru schema Câțu: “Țara are nevoie de un guvern stabil, de unitate națională, cu puteri depline!”

 -  -  11159


Ionuț Simionca are o ieșire agresivă la adresa PNL-ului, după ce premierul-propus,  Florin Câțu și-a depus mandatul, cu o oră înainte de votul de învestitură! Deputatul P.M.P consideră că partenerii de Guvernare din P.N.L urmăresc interese mărunte, de partid, în detrimentul interesului NAȚIONAL.

“Când spuneam că nominalizarea lui Florin Cîțu îmi aduce aminte de bancul cu țăranul care își duce calul la târg doar ca să îl facă de rușine, aveam dreptate. În plină criză de Coronavirus, Florin Cîțu și-a depus mandatul, cu o oră înainte de votul de învestitură.

PNL a pus din nou (pentru a câta oară?) interesele mărunte de partid deasupra intereselor țării, mai mult, deasupra protejării sănătății românilor”, a declarat deputatul Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud.” – a transmis Simionca.

florin catu

Parlamentarul Partidului Mișcarea Populară a criticat decizia lui Cîțu, care nu face decât să prelungească situația actuală, caracterizată de o profundă instabilitate politică, și care adâncește criza generată de pandemia de Coronavirus.

“Comportamentul PNL este iresponsabil, perpetuarea crizei politice nu face altceva decât să agraveze criza din sănătate cu care ne confruntăm”. – a postat Simionca.

Ionuț Simionca: “P.N.L a picat testul responsabilității și a aruncat țara în haos!”

De asemenea, Ionuț Simionca cere ca România să aibă un guvern stabil și acuză PNL că pune interesele de partid deasupra intereselor românilor.

ionut simionca

„Țara are nevoie de un guvern stabil, de unitate națională, cu puteri depline, care să lupte cu toată forța împotriva pandemiei ce amenință vieți omenești. PNL a picat testul responsabilității și a aruncat țara în haos, lăsându-i în voia sorții pe românii năpăstuiți de Coronavirus. Astăzi, bistrițenii au avut prilejul să vadă adevărata față a PNL”, a concluzionat deputatul bistrițean imediat după ce Florin Câțu și-a depus mandatul.

1 notes
284 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca dă BASTÂRCI PNL-ului, pentru schema Câțu: “Țara are nevoie de un guvern stabil, de unitate națională, cu puteri depline!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *