VIDEO: În DIRECT la B1 TV, Ionuț Simionca l-a SFĂDIT pe Eugen Nicolicea, PSD-istul ce a făcut Facultatea de Drept la Distanță și a vrut să fie Ministru al Justiției!

 -  -  181095 

Ionuț Simionca a fost invitat în studiourile B1 TV, la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire. Deputatul de Bistrița a avut câteva replici pentru Eugen Nicolicea, propunerea PSD-ului pentru fotoliul de Ministru al Justiției.

Eugen Nicolicea a intervenit telefonic și s-a confruntat cu Ionuț Simionca, pe subiectul experienței juridice acumulate de deputatul PSD! Nicolicea susține că are 26 de ani de Parlament, experiență pe care o consideră suficientă pentru ocuparea funcției de Ministru al Justiției….

Ionuț Simionca: – spuneați că nu m-am remarcat cu nimic în Parament… în 2 ani și jumătate, am făcut vre 30 de propuneri legislative, din care două au trecut… vă reamintesc legea Colectiv și legea barierelor. Mie nu mi-au trebuit 26 de ani… și nu sunt un om care se ceartă, sunt un om care muncește…

Nicolicea: – Extraordinare legi, mai ales în domeniul justiției de care vorbeați! a spus ironic Eugen Nicolicea!

Ionuț Simionca: – Eu nu vorbeam de legile din justiție….

Ionuț Simionca: – Dumnealui are și o diplomă de jurist… din punct de vedere legal… poate susține că are 26 de ani vechime și NU dezinformază… dar una e să fii profesionist care a fost la școală și a învățat și e profesionist după practica făcută și una e să fii într-o funcție publică, și astfel să ți se adauge vechimea. Eu sunt inginer zootehnist și sunt membru în Comisa pentru Agricultură  … dar nu înseamnă că sunt doctor în genetică, înțelegeți?

Ionuț Simionca: – Am stat și v-am ascultat și ați spus că domnul Iohannis întârzie numirile…. păi noi svem legi în Parlament pe care actuala coaliție PSD – ALDe le întârzie… revenirea la alegerile în 2 tururi, anualrea pensiilor speciale d-voastră de ce întârziați aceste legi?

Cine este Eugen Nicolicea! A făcut Dreptul la Spiru, la + 50 de ani, forma de învățământ “la Distanță!”

Eugen Nicolicea are 62 de ani şi pe ultimii 27 i-a petrecut în Parlamentul României. Social-democrat la origini, Nicolicea a plecat în 2009 la UNPR, partid fondat de un alt fost membru PSD, Gabriel Oprea. S-a întors la PSD trei ani mai târziu.

De profesie inginer, Eugen Nicolicea termină a doua facultate, Dreptul, la Spiru Haret, forma de Învăţământ la Distanţă, la vârsta de peste 50 de ani. O chestiune sensibilă pentru parlamentar, supărat atunci când presa a scris că a făcut a doua facultate la distanţă şi că ar fi rămas repetent în anii 70, la Facultatea de Automatizări.

 

18 bookmark
0 notes
820 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.