Ionuț Simionca: Bistrița trebuie să recupereze decalajul față de centrele IT din regiune

 -  -  916


Bistrițenii sunt oameni harnici și trebuie să li se asigure, în schimbul muncii lor, un trai liniștit, acest lucru putându-se realiza dacă administrația locală va face demersuri pentru a recupera decalajul față de centrele IT din regiune, este de părere candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca. (PE)

Am continuat întâlnirile cu bistrițenii în zona industrială. Oamenii sunt îngrijorați de mersul economiei și se tem pentru locurile lor de muncă, pentru salariile care le asigură traiul de zi cu zi. Aceeași preocupare o au și angajații de la RAAL – Prundul Bârgăului. Bistrițenii sunt oameni harnici și trebuie să li se asigure, în schimbul muncii lor, un trai liniștit”, spune Ionuț Simionca.

Pentru a se asigura că acest lucru se va întâmpla, după 27 septembrie, dacă va obține un mandat de primar al Bistriței, Ionuț Simionca susține că va ”conduce o administrație prietenoasă cu mediul de afaceri”.

”Mă voi preocupa de atragerea de investitori în Parcul Industrial, de încurajarea start-up-urilor și de stimularea domeniului IT pentru ca Bistrița să recupereze decalajul față de centrele IT din regiune”, a completat sursa citată.

0 notes
41 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *