Ionuț Simionca cere soluții URGENTE pentru întoarcerea românilor plecați în străinătate!

 -  -  21364


Deputatul Ionuț Simionca a făcut un sondaj de opinie, folosind rețeaua facebook și a cerut răspunsuri la întrebarea: “Mai pleacă Bistrițenii la muncă în străinătate?”

Reacția comentatorilor a fost evidentă, motiv pentru care liderul PMP solicită măsuri URGENTE pentru re-întoarcerea românilor acasă… în contextul în care România suferă masiv la capitolul forță de muncă și demografie!

“Am văzut în presa de la noi, din Bistrița, datele publicate de Instituția Prefectului, unde se arată că anul trecut doar 94 de bistrițeni au cerut adeverințe pentru a munci în altă țară. Am vrut să verific cifrele prefecturii așa că m-am gândit să vă întreb pe voi și să vedem cum stă treaba.

Am creat un sondaj pe pagină cu întrebarea “Mai pleacă Bistrițenii la munca în străinătate?” Așa cum mă așteptam, rezultatele obținute în numai 24 de ore sunt total diferite: din 764 de voturi, 93% au răspuns cu “Da!”, o dovadă clară a bunei guvernări PSD-ALDE din ultimii ani.

Dacă într-adevăr lucrurile ar sta mai bine, românii nu ar mai pleca în număr atât de mare peste graniță și nu ar mai lăsa locul liber pentru vietnamezi, egipteni, nepalezi sau chinezi. Trebuie să facem și să finanțăm programe de readucere în țară a bistrițenilor care doresc să revină acasă, la cei dragi.” – a postat Ionuț Simionca.

2 bookmark
1 notes
89 views
bookmark icon

One thought on “Ionuț Simionca cere soluții URGENTE pentru întoarcerea românilor plecați în străinătate!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.