Ionuț Simionca: ”Chiar dacă nu am devenit primar, cele 15,2 % din voturile exprimate de bistrițeni mă onorează”

 -  -  1352Candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al Bistriței, Ionuț Simionca, a ținut să mulțumescă tutuor celor care i-au acordat votul de încredere, precizând că rezultatul acestor alegeri îl onorează și îl obligă să lupte mai departe pentru schimbarea în bine a orașului.

Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o la vot. Chiar dacă nu am devenit primar, cele 15,2 % din voturile exprimate de bistrițeni mă onorează și, în același timp, mă obligă să lupt mai departe pentru cauzele noastre comune, pentru schimbarea de care Bistrița are mare nevoie”, a transmis Ionuț Simionca.

Potrivit liderului PMP Bistrița-Năsăud, 75 dintre candidații partidului au fost aleși în funcții publice de primar, consilier local sau județean.

”Datorită dumneavoastră, PMP va fi reprezentat atât în Consiliul Local al Municipiului Bistrița (cu 12,6% din voturile exprimate în municipiu), cât și în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud (cu 10,75% din voturile exprimate la nivel județean). În același timp, vreau să mulțumesc celor 75 de aleși locali ai PMP din județ și echipei mele extraordinare, cei mai cinstiți, competenți și sufletiști oameni din Bistrița-Năsăud. Sunt mândru că am reușit să facem o campanie curată, bazată pe proiecte și pe soluții la problemele cetățenilor”, a adăugat Simionca.

În finalul mesajului său, Ionuț Simionca i-a felicitat pe câștigătorii alegerilor locale 2020.

”Îi felicit pe noul primar al Municipiului Bistrița, Ioan Turc, și pe președintele reconfirmat în funcție al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan. Îi asigur pe bistrițeni că voi rămâne același politician apropiat de oameni, dedicat comunității și curajos când vine vorba de soluții care să ne facă viața mai bună”, a încheiat candidatul PMP.

0 notes
477 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *