Ionuț Simionca, din nou în mijlocul bistrițenilor: ”Țara are nevoie de politicieni curajoși, serioși și harnici”

 -  -  43998


Candidat al Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la un nou mandat de deputat, Ionuț Simionca este de părere că România are nevoie de politicieni curajoși, serioși și harnici, care să muncească pentru binele cetățenilor.

Am stat de vorbă, în Parcul Municipal, cu mai mulți bistrițeni care mi-au împărtășit îngrijorările lor legate de criza economică. I-am asigurat că voi lupta în Parlament pentru sprijinirea firmelor și pentru păstrarea locurilor de muncă din județ. În perioade de mare încercare, cum e cea pe care o trăim acum, o țară are nevoie de politicieni curajoși, serioși, harnici, apropiați de popor, care au dovedit că pot să miște lucrurile din loc”, a transmis Simionca.

De asemenea, pe parcursul altor întâlniri ale deputatului cu bistrițenii, aceștia s-au arătat mulțumiți de faptul că inițiativa legislativă pentru care mulți dintre ei au votat – Autostrada Nordului – a fost adoptată de Parlament.

”M-am întâlnit cu mulți dintre cei care au susținut, prin semnăturile lor, Legea Autostrăzii Nordului și care s-au bucurat să audă că o investiție atât de importantă pentru județul nostru a fost adoptată de Parlament. Oamenii vor să circulăm pe centura Bistriței și pe autostradă în termenul de 4 ani prevăzut de lege. Le-am mulțumit pentru sprijin și i-am asigurat că, așa cum am luptat în Parlament pentru lege, voi lupta și de acum înainte pentru punerea ei în practică”, a mai adăugat sursa citată.

Ionuț Simionca este primul pe lista PMP Bistrița-Năsăud pentru Camera Deputaților. (PE)

43 notes
123 views
bookmark icon

3 thoughts on “Ionuț Simionca, din nou în mijlocul bistrițenilor: ”Țara are nevoie de politicieni curajoși, serioși și harnici”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *