Ionuț Simionca e parlamentarul care își desființează pensia specială! Adună semnături pentru TĂIEREA tuturor pensiilor speciale. Vezi unde se amplasează corturile anti-pensii-speciale!

 -  -  7353


Deputatul Ionuț Simionca își desființează propria pensie specială! Liderul Mișcării Populare strânge semnături pentru un proiect legislativ prin care speră să taie pensiile speciale.

“Ne dorim foarte mult ca acest proiect să treacă… să avem susținerea cetățenilor. Credem că o lege care vine în Parlament alături de grupul nostru parlamentar, alături de ceilalți colegi care au semnat propunerea și cu 1 milion de semnături… are o altfel de forță și credem că are șanse să treacă. Așadar, ne dorim să se renunțe la aceste pesii speciale, NU sunt meritate… ar trebui să se plătească pe baza contributivității. Dacă NU se plătesc.. contribuții la Stat, NU are de unde Statul să plătească aceste pensii speciale. Singurii care merită sunt veteranii de război, văduvele de război, oameni care s-au sacrificat pentru țară.” – a declarat Ionuț Simionca.

PMP vrea 1 MILION de semnături anti-pensii speciale!

Proiectul legislativ a fost depus la secretariatul Senatului României și urmează pașii legislativi, până la votul în plen. Tăierea pensiilor speciale a intrat în dezbatere publică și până la sfârșitul lunii noiembrie va intra în comisiile de specialitate de la Senat.

Semnăturile strânse în teritoriu vor ajunge în Parlament!

Unde vor fi amplasate corturile:

– La Big, în zona Bisericii Sfțnta Ana
– La Lamă
– în Piața Decebal (zona Motovelo).

7 bookmark
0 notes
78 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.