Ionuț Simionca, implicat activ la sediul de partid! Atenție, votanți “de dreapta”: Ionuț Simionca poate deveni un jucător de CALIBRU în alegerile ce urmează: locale și parlamentare!

 -  -  1683


Deputatul Ionuț Simionca se afla la sediul PMP și coordona activitatea de colectare a voturilor. Alături de acesta era echipa de campanie care ținea legătura cu secțiile de votare din întreg județul!

Mesajul lui Ionuț Simionca, la final de alegeri prezidențiale!

Reporter: – Domnule Simionca, un comentariu, la finalul alegerilor prezidențiale!

Simionca: – A fost o campanie lungă, acum suntem în plin proces de adunare a voturilor, le centralizăm să vedem câte voturi au fost la nivel de județ! Ați văzut că în sondajele naționale sutem peste 6%, un scor care păstrează partidul nostru într-o zonă foarte bună, arătăm că suntem constanți, suntem în creștere. Pentru mine e important ce scor politic voi scoate la nivel de județ! Vedem mâine rezultatele finale!

Reporter: – Infrastructura cum a funcționat: oamenii din secții…?

Simionca: – Foarte bine! Avem 7 oameni la centralizarea voturilor, suntem cu mine 8! Oamenii din teritoriu îmi transmit mesaje. Este pentru prima oară când avem oameni în secțiile de votare. Vreau cât mai repede și în timp real să transmitem datele!

Reporter: – Scorul până la ora actuală este sub așteptări, este peste așteptări?

Simionca: – Deocamdată ne poziționăm între locul 3 și locul 4 la nivel județean! Noi suntem deja pe locul 4 la nivel județean. Sper ca după aceste alegeri să urcăm… vedem!

Reporter: – Și în ce privește filialal județeană, în comparație cu celelate filiale de la nivel național?

Simionca: – Încă nu știm, nu s-au centralizat voturile la nivel județean.. vedem rezultatele celorlalte fiiale, așteptăm!

Reporter: – Aveați un target pentru alegerile actuale?

Simionca: – Mai mult decât ultima dată!

Atenție, votanți “de dreapta”: Ionuț Simionca poate deveni un jucător de CALIBRU!

Aflat la primul mandat, Ionuț Simionca joacă tare în campaniile electorale și de unul singur și-a mobilizat echipele din teritoriu. Sub coordonarea sa, filiala PMP este în creștere și își construiește organizații în întreg județul.

ziar de bistrita simionca ionut

Tânărul deputat învață rapid jocurile politice și se prefigurează ca un lider care va face cărțile în alegerile ce urmează: locale și parlamentare! Tocmai de aceea, PSD-ul îl monitorizează atent și îl ia în calcul în sondajele pe care le realizează, mai ales pe municipiu!

0 notes
808 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *